Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teve40

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Intro Volt már nekünk cikkünk az alapokról (amit továbbra is ajánlok, mindenkinek, aki csak most kezd barátkozni az elektronikus olvasással), viszont azóta már sok víz lefolyt a Dunán, ideje hát kicsit frissítenünk, és megosztanunk az okosságot azokkal, akik csak "most…..
teve40 2013.01.27 16:38:49
@csakb: Próbálj ki minél többfajta készüléket üzletben személyesen, olvass minél több véleményt. (menürendszer, olvasás, kijlező minősége)
Nekem a második olvasóm lett a wayteq xbook egy koobe be free sup. után. Mindkettővel elégedett vagyok én is és a család többi tagja is. Nem igazán értem az itt megjelent negatív kritikákat, főleg azért, mert tévedéseken alapulnak, ezért félrevezetőek. A kindle is tetszik (csak a zártsága nem), de ezekkel sincs semmi baj szerintem.
teve40 2013.01.27 18:02:55
@Dworkyll: Kindle is játszott, de mint írtam, a rendszer zártsága valahogy elriasztott. Volt kezemben, tetszett is, ettől függetlenül a Wayteq is jó benyomást tett rám. Ezen kívül ragaszkodom a bővíthetőséghez, mappákhoz, zenelejátszó se hátrány, bár nem volt fontos szempont. Kijelzőben nem tudtam köztük különbséget tenni. Másik, hogy 30-35k-nál ne legyen drágább.
Koobe után rájöttem, hogy böngésző, érintőképernyő nekem nem fontos. Wayteq mindent tud (az érintőképernyő kivételével) mint Koobe fele annyiért. És súlyra könnyebb + tok is van.
E-könyv olvasók Mennyi? 30! 2012.11.05 23:32:26
Intro Akinek nem jönnének be az Amazon idei modelljei, vagy egyszerűen csak hazai alternatívát keres, az mostanában találkozhat néhány újdonsággal. Úgy fest, hogy az idei karácsony - most látszó - limitösszege a harmincezer forint lesz az olvasókra, a nagy játékosok ez alá…..