Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balatonszelet

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlünk mindenkit a Hamburger Hétfőn, ahol minden egyes alkalommal egy újabb adást lehet megtekinteni a Burger Blog TV kínálatából. Legyen az egy olyan burger recept, melyet még itthon nem készített el senki, vagy éppen tudósítás egy evőversenyről, mi levideózzuk, és elhozzuk…..
Miközben mi itt a váratlanul betoppanó, majd a gyerekeknek tafrikárusi mosollyal csokoládét osztogató, majd a fehér inget még fehérebbre mosó anyósokról szóló reklámok szorításában tengődünk, az amerikaiak olyan mozgóképes hirdetésekkel sokkolják a tévénézőket, hogy a…..
A fél ország azt találgatja, melyik vetélkedőben fog szerepelni a mémmé vált két ostoba, frigid tyúk, na meg a kopasz tahó, aki az Esőemberrel számoltatja ki, hány betű van az ábécében. Lerántjuk a leplet: ezek a Viasat Észbontók című, április 11-én startoló,…..
A Homár nem akarta elhinni, hogy ilyen létezik, de aztán megtalálta az E.on oldalán (alul). Évente egyszer lehet az elszámolás módját átalánydíjasról bediktálósra váltani: Szóval az úgy kezdődött, hogy volt egy lakás nullás fogyasztassál és átalánydíjakkal, majd…..
Régóta keresem már ezt a reklámot, mert mikor először megláttam a tévében, már akkor tudtam, hogy én erről írni akarok. Egész egyszerűen azért, mert tetszik. Mert nagyon egyszerű az üzenet, amit nagyon direkten, de mégis ötletesen tálalnak. És ehhez még valami elszállt…..
Öltöző NBA all star cipők 2013 2013.01.26 07:33:00
Közeledik az idei NBA all star gála, aminek ezúttal Houston ad otthont. A két ősi rivális sportszergyártó természetesen jóval az esemény előtt bemutatta, milyen speciális lábbeliket dizájnolt a játékosoknak. Az első benyomások alapján annyit leszögezhetünk, hogy nehéz…..