Regisztráció Blogot indítok
Adatok
davver

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Moziba járni, elmerülni a filmek világában remek dolog, de időnként sajnos akadnak olyan egyének a közönség soraiban, akik nem tudnak viselkedni, és jelenlétükkel belerondítanak az élménybe. Az alábbiakban ismertetek veletek néhány olyan tippet, amelyekkel csökkenthetitek annak kockázatát, hogy…..
Művészi fotó igénye nélkül: ilyen lett (telóval)   Valahogy mindig a dolgok végére marad az autómosás. Szerettem régebben magam tenni, de hely hiányában nem megy, a jó kézimosók (válogatós vagyok) mind a város más-más pontján vannak, így kb. két órás elfoglaltság a mosatás. Ezért gyakorta betolom…..
davver 2017.07.05 10:13:47
@Oleg Gontar: Sosem értettem azt, hogy miért baj az hogy valaki igényes próbál lenni a 10 éves kocsijára ! A gond csak az hogy van egy olyan nem kis réteg aki 2 évesre se tud vigyázni! A probléma abból adódik amikor ezek egy téren vannak és rendszerint az igénytelen neveletlen autós jön ki jobban a szituból! Szóval egyetértek legyen mindenki igénytelen! Grat!
A Chevrolet eltűnik Magyarországról, most érdemes figyelni a hirdetéseket. Vajon tartja az árát használtan? És honnan lesz alkatrész? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
davver 2014.02.18 09:16:14
Sziasztok!

Nekem volt a tulajdonomban egy ilyen borzadalom!
1.4 95LE(inkább volt az 50LE) is Lacetti HB!
Sajnos ezek a kocsik a mostani értéküket érik kb, mert szerkezetileg és motorikusan is elavultak.

Én több mint 50.000km tettem meg vele az utóbbi 2év alatt és ennek több mint a fele autopálya a másik fele meg kemény városi használat volt.

2 év alatt érezhetően elfáradt az autó minden eleme. Futómű, motor, váltó szinte minden nagyon sok pénzt költöttem rá a rendszeres fenntartásokon kívül is,de mindig volt valami nyűgje ami miatt bosszankodtam. Pl M0 pályán leállt a motor nem lehetett újraindítani.....stb

Teljesen mindegy volt, hogy 90-100 al vagy 130-140el mentem óra szerint 10-12 liter között fogyasztott, ha városban mentem vele akkor is!

2 év alatt az értékének több mint a felét elbuktam, és 5 hónap hirdetés után, amire egyetlen-egy telefonhívás sem jött!!!!!! Becseréltem az első használható autóra ami szembejött velem és nevetséges áron tudtam csak eladni!!! 420E ft-ért!!Az autót azóta a kereskedés is több mint 5 hónapig hirdette.

Pedig vezetett szervizkönyves, nagyjából ép állapotban volt, kinézetre nagyon "kivánatos" ,de sajnos szerkezetileg és motorikusan sz@r!

Rengetek elektromos és mechanikus problémája van a kocsinak és mindig előjön valami bosszantó nem is kis parajelenség!

EGR, Vezérlés(átugrott 1 fokot), Jeladók, Lamdaszonda, egyszer kiment rajta az összes helyzetjelző, egyik pillanatról a másikra!

Motorvezérlő állandóan betárol valami hibakódot, nekem otthon már házi kiolvasóm van az ilyenekre, mert nem győztem állandóan vinni a szervizbe, hogy ki üssék a hibát!

Egyszóval nem ajánlom senkinek se!!!

Inkább egy G astra vagy Focus 1!!!!!!!

Üdv D