Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Black hawk 0806

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Selco az egészségügyben dolgozott a délszláv háború kitörésekor, így beszámolójának egyik fontos pontja volt a rendszer összeomlásának bemutatása. Már az első hetekben gyakorlatilag megszűnt az ellátás, a kórházak felszerelés és személyzet nélkül maradtak - ahogy az…..
Black hawk 0806 2013.01.28 01:40:16
Néhány gondolat:

A digitális formában meglévő könyvek esetében érdemes lehet egy kicsit átformázni és lehetőség szerint lekicsinyíteni a betűméretet, illetve kiszedni az üres részeket. A 6-os betűméret is olvasható de ha felezi a dokumentum hosszát akkor a súlyát is nyomtatva, és amit kell (ábrákat stb.) meg lehet hagyni rendes méretben. Természetesen javasolt a kétoldalas nyomtatás.

VRbagoly írta, hogy érdemes előre beszerezni az oltásokat gyermekeinknek.
Kérdezem, hogy nem fognak ezek addigra megromlani, tartósíthatóak?
Nem tudom pontosan hogy az injekciók mennyi időre tárolhatók akár fagyasztva is.
Az eltarthatóság minden gyógyszernél fontos csak úgy gondolom (lehet hogy rosszul), hogy az injekciók a legkényesebbek.

A harmadik te szerintem leglényegesebb gondolatom, hogy ezeket a szereket érdemes forgókészletként kezelni. Úgy gondolom, hogy nagyon kevesen engedhetik meg maguknak, hogy egy komolyabb gyógyszerkészletet mindig kidobjanak a kukába amikor lejár a szavatossága és amíg nincs SHTF addig nem muszáj lejárt gyógyszert beszedni. Szerintem célravezetőbb ha kicsit megnöveljük a házi gyógyszertárunk méretét (amennyire a pénztárcánk lehetővé teszi) és mindig azt a gyógyszert fogyasztjuk ami a leghamarabb fog lejárni. Így is előfordulhat, hogy valami a szemétbe kerül mert lejár de valószínűleg kevesebb. Az ilyen készleteket pedig tarthatjuk egy hermetikusan záródó műanyag edényben a felső polcon így a gyerek sem fér hozzá és ha futni kell könnyen magunkkal vihetjük. Ha féltjük a készletet tehetjük zárható helyre a pincében.

Persze a tartós orvosi eszközök felhalmozhatóak (főleg fémeszközök de a steril kötszerek is sokáig elállnak)

A hermetikusan zárható műanyag edényre pedig egy olcsó megoldás a műanyag festékes vödör. Ha festés után elkérjük a festőtől vagy ha magunk festünk és félrerakjuk gyakorlatilag ingyen van és nagyon strapabíró. Én vízi túrázáshoz használtam egy párat az értékeknek (telefon pénz stb) évekig és remekül bevált. A formája nem a legpraktikusabb egy hátizsákban, viszont a fülénél fogva kézben is szállítható és egy nagyobb (kb 20 literes) még széknek is jó. Ha pedig valamit nagyon el akarunk dugni (ékszer kevés gyógyszer) akkor a pincénkben a teli festékes vödörbe is tehetjük egy légmentesen záródó zacskóban (egy hely amit garantáltan nem kutatnak át ha betörnek a lakásunkba)
Városi túlélő ... és hózik 2013.01.19 11:38:18
Végigfutva a reggeli híreket, sok meglepő dologgal nem találkoztam. Tél van, ilyenkor pedig előfordul, hogy esik a hó. A közhely ellenére mégis érdemes beszélgetni a témáról, hiszen a megszokott természeti jelenségek közül ezzel mindannyian találkozunk errefelé. Ordító hideg,…..
Black hawk 0806 2013.01.28 00:57:57
@Locomotiv: A Chemtrail-el kapcsolatban én is erősen szkeptikus vagyok.
Mivel a későbbi hozzászólásokban olvastam, hogy mérésekhez nem a levegőt hanem a talajt vizsgálták ezért megjegyezném, hogy az alumínium a talaj agyagásványainak egyik alkotóeleme ezért mennyisége nagyban függ attól hogy milyen a talaj összetétele így az ilyen mérések véleményem szerint nem megbízhatóak. Valóban a levegőből kellene mintázni és kimutatni az anyagot egy hitelt érdemlő méréshez.

Ettől függetlenül lehet igazad és tévedhetsz is.