Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mémyeti

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PRINTSCREEN - Ha ön bizonytalan szavazó, aki még az urnazárás előtt sem tudott dönteni, és a neten tájékozódott volna a felhozatalról, rossz hírünk van: az online jelenlét egész bizonyosan olyasmi, amiben Magyarország még nem teljesít jobban. Szili Katalin csapata még a magyar…..
mémyeti 2014.04.06 19:59:58
Movie Tank Queen: Queen II (1974) 2014.04.05 11:20:47
Két hete olvashattátok az első albumkritikámat, ami egyfajta kísérletként került ki a blogra. Kíváncsi voltam a cikk fogadtatására. Az Index-főoldal, a Facebook-likeok, és a további, hasonló posztokhoz ötleteket adó kommentek alapján úgy gondolom, hogy van létjogosultsága a…..
Gabit reptérről hazafele megpróbálta lehúzni a Főtaxi egyik sofőrje menet közben történt tarifaváltással. Miután ezt kiszúrta, a taxis nem akart nyugtát adni, mert közben törölte a díjat az órából. A Főtaxi még szombat este felfüggesztette a csávót: A reptérről…..
A ma esti összefoglalóban mondta, hogy ő a legokosabb, ott is hagyta a villát a francba. Harmadjára sikerült önként távoznia, az előző két alkalommal meggondolta magát. Hiányzott a csaja, mondta, de ennél is fontosabb volt, hogy összeesett az izomzata és a haja is szar lett. Úgy…..
A várakozásoknak, fórum- és facebook-kommenteknek ellentmondó eredmény született a Való Világ 6 második párbaján: a nagy szájáról ismert, lelki terrortól és igen tapló beszólásoktól sem idegenkedő VV Viki nyerte a néáző szavazatok 57 százalékával. Ellenfele, a lazának…..
A Dal harmadik elődöntője hajszálpontosan ugyanolyan volt, mint az előző kettő, az indulók nem túl nagy meggyőződéssel énekeltek jobb, de inkább rosszabb, vagyis pontosabban fogalmazva unalmas, avítt, elcsépelt alapokra felépített, egyértelműen slágernek gyártott nótákat.…..
mémyeti 2014.02.09 19:32:27
A Blikk infói szerint az RTL Klub teljesen lecseréli a Csillag születik zsűrijét. Puzsér ugye megy Thaiföldre feltöltődni, Hajós elment a Sztárban sztárban és az Ének iskolája című TV2-es produkciók zsűrijébe, Pokorny Lia a Nagy Duettben fog énekelni, dettó a TV2-n, maradt…..
Lehet, hogy még nem foglalkoztunk elég mélyen a Homár fennállásának 8,5 éve alatt a kötelező biztosításokkal, de legalábbis újszerűnek hat a díjkalkuláció, amit AR kapott az Allianztól. 2014-től ugyanis a céges ügyfeleket TEÁOR-szám alapján (PDF, 6. oldal) fogják…..
Ákos @ Fekete Sas Rendezvényház, Hódmezővásárhely, 2013.11.30. Az elmúlt években Ákos több nagylemezéről, dvd-jéről és többezres tömegek előtt előadott koncertjéről írtam meg a véleményemet az Indexre és a Lángoló Gitárokra. Ezeknek a szövegeknek mindegyike azzal a…..
VASÁRNAP És akkor lássuk, mi történik vasárnap!  20:29 Félóra eltelt a műsoridőből, és az égvilágon semmi nem történt. Volt egy közös Take That-dal, és Fábián Juli is énekelt egyet. Tóth Gabira most kivágott ruhát adtak, Alföldi Róbert 46 éves és egy…..
mémyeti 2013.11.25 12:55:35
@Peter_Cs: "Mi köze van felelőtlen Évikének Tündéhez? Két teljesen más eset!"

Dehogy más, mindkettő ribanc, az egyik embereket öl, a másik az elmédet, és ismertek, de miért, na ez a gond.
mémyeti 2013.11.25 13:21:25
@AnnaKarenina: "Az énekesek ritkán ölik az elmét :)"
Nem is olyan ritkán, sőt ...
Ezek a mostaniak az enyémet biztos, de a fejtegetésemnek ez volt a leglényegtelenebb része, sokkal inkább az hogy egy elkurvult világban élünk, persze ezt régóta tudjuk, de naponta szembesülni vele, szar. Egyébként a pornóst mindig elkapcsolom, nem tehetek róla nagyon utálom, (rezesovát jobban).
És a lényeg, jegyezd meg (közhely de igaz): minden összefügg mindennel !
Én azt hittem, hogy már mindent láttam, amit a tévében el lehet képzelni azt követően, hogy Alekosz feleséget keresett az RTL Klubon, majd a TV2 Összeesküvők című műsorában egy anyának konkrétan megmutatták, hogyan pocsíkolja meg a fia az arajelöltjét, de a japán tévések…..
mémyeti 2013.11.13 11:33:04
@Sadist:" Azt a megveszekedett mocskos kurva életbe. "

:)))))))))))))))))))))))))))
"Tiszteletben tartva és természetesen elfogadva mentortársaim döntését, most először érzem azt, hogy kérdőjelek vannak bennem az igazságosságra vonatkozóan. Lili soha nem teljesített ennyire jól, nagyon nagyot énekelt" – mondta Alföldi Róbert, az X-Faktor egyik mentora azzal…..
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
mémyeti 2013.10.20 13:44:56
@Mr.Anderson:

Érdekes pont ezen gondolkoztam, iszonyat az a fej meg az a testalkat, keress rá egy filmjére , figyelmeztetlek szörnyű élmény lesz.

Ha őszinte akarok lenni magamhoz, az a gond, hogy ebből a csapatból igazából egyikük sem szimpatikus.
Ezeknél jobb hangú, elfogadhatóbb karakterű énekesek már vannak az országban, akkor meg minek, ill. persze ez is csak egy üzleti vállalkozás, és mint olyan tök mindegy hogy kikkel, mikkel és mit, csak csurogjon a méz.
Más kérdés, hogy ezeknek tudatában mégis megnézem, és végére rendesen ki is üresedek, mert vaze ezek nem energiákat adnak át hanem kiszívják a véremet.
A TV2 új showműsorának második adása jóval gördülékenyebben zajlott, mint az első, kevesebb volt a baki, Friderikusz Sándor is rátalált a ritmusra, és a zsűritagok szerepe is kezd letisztázódni, Liptai Claudia a kedves, meghatódó, Lakatos Márk a bohém, Hajós András a…..
A második mentorházas etap jóval erősebbnek és érdekesebbnek bizonyult, mint az első, és nem azért, mert Tóth Gabi olyan ruhát vett fel a Nagy Döntésre, amiből hol a bolti csöcsök, hol a szeméremajkai villantak elő, így egyik kezével a tetejét, a másikkal meg az alját…..
mémyeti 2013.10.07 12:00:28
@RTB: Na az "egybitet" ne nagyon használd pejoratív jelzőként, mert pl. a Philips Bitsream egybites DAC-ja, sokkal jobb volt mint mondjuk a 16-24 bites társai :)
Őszinte leszek, sajnos Keresztes I. ellen be vagyok oltva, nem tehetek róla de utálom mint a szart, és így ez a dolog nálam nemhogy fekete-fehér, hanem csak fekete. Egy mentsége van szegénynek, egyszerű mint egy marék lepke.
Nagyon örültem hogy ebben az évadban nem látom, erre ott figyel, pont Alföldi mellett jajj.
Ez a nő utálja a melegeket, meg a libcsiket, de jó pénzért smúzol velük ... fekete.
mémyeti 2013.10.07 20:15:30
@Sam. Joe:
"Amúgy nekem Tóth Gabi kellemes csalódás eddig, akkor végképp a szívembe zártam, amikor a selejtezőn lezavarta a színpadról a rágógumis, amerikás hülyegyereket."

Te komolyan ott tartasz hogy mindent elhiszel, apuci ez egy előre legyakorolt, megrendezett jelenet volt, bizony ám, tudod így születnek a legendák, a hősök, a csodálat tárgyai ... és azt sem gondolhatod komolyan, hogy egy kertv bármit is a véletlenre meg a együgyű szavazókra bíz :D, de nem ám, ez gyerekek egy totális átbszás, de így kell nekünk, megérdemeljük, mert vevők vagyunk rá :)
Az X-Faktor második Tábor-adása alatt három dolog lett teljesen világos számunkra: Alföldi Róbert a legjobb dolog, ami a műsorral történhetett. Minden szavát elhisszük, őszinte és emberi, ha pedig mindez csak azért van így, mert közben a fülébe sustorogják, hogy "Robikám,…..
mémyeti 2013.09.30 15:11:31
@Gyevi bíró: Te valami rokon vagy, vagy valami rajongó, talán szerelmes, vagy egyszerűen csak fogyatékos ? :)))
mémyeti 2013.09.30 16:31:53
@Gyevi bíró: az a te problémád, azért ilyen fülekkel zenekritikusnak ne menjél :)
mémyeti 2013.09.30 17:33:02
@Ancilla: Fejétől bűzlik a hal :D
Kristóf egy kiszakadt csomagolású szeletelt kenyeret cseréltetett másikra egy Sparban, ami az indokoltnál mélyebben felkavarta a személyzet lelki világát: A mai napon (2013.05.18, szombat) egy nagyon kulturálatlan eset történt velem a Wesselényi utcai 4-6-os megállónál…..
mémyeti 2013.05.23 12:34:41
mémyeti 2013.05.23 13:27:05
@atpijkamo: Atyaég, erről lemaradtam, pedig két nagyon szimpatikus arcról van szó :))
ByeAlex @ Zöld Pardon, 2013.05.04. Ha az embert élete legrosszabb koncertélményéről kérdezik általában egy túlzásba vitt ivászattal egybekötött tinédzserkori emlék jut először az eszébe. Nekem viszont jó ideig ByeAlex Zöld Pardonban adott koncertje lesz az első reakcióm,…..
Tegnap megírtuk, hogy a Blikk szerint (Kovács) Ákos tízmillióért ülne be az X-Faktor zsűrijébe, de azt is, hogy ez az infó azért nem készpénz, mert ugye minden évben felmerül a neve, meg hát csak a Blikk írta, ugye. A poszt alatt elképesztően szórakoztató anyázástenger indult…..
Szinte hihetetlen, minden más hírt háttérbe szorító újdonság: Borbás Marcsi új műsort készít a köztévén. Igaz, hogy ezúttal csak főszerkeszt, a műsorvezetést átengedte a Katona József Színház jobb sorsra érdemes művészének, Nagy Ervinnek. Az életművész azzal a kicsit…..
Attól, hogy valaki megnyer egy tévés tehetségkutatót, nem lesz lemezmilliókat eladó világsztár, bármit is igyekeznek a szerencsétlen énekesekkel elhitetni a műsorok zsűritagjai akkor, amikor élő adásban olyanokkal tömik a fejüket, hogy "jobb vagy, mint az eredeti" és…..
Amikor tavaly a köztévé elindította A Dal című énekversenyét, tán maguk sem gondolták, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulóját kiválasztó nemzeti válogató stabilan egymillió fölötti nézettséget hoz majd, amivel a nézőkért kétségbeesetten kaparó tévé egyik…..
mémyeti 2013.02.03 14:49:01
@Mrs.Columbo:
"Radics Gigitől nálunk mindenki el van ájulva, de világviszonylatban semmi extra nincs a hangjában"

hahahhihihi, te valami kibszott szakértő vagy, vagy csak egyszerűen fogyatékos :)) ??

ja tényleg, igazad van, a dönci igazi energaibomba , ó de beteg világ ez gyerekek ...
mémyeti 2013.02.03 17:14:01
@Mrs.Columbo: neszivassálmár (remélem csak jó a humorérzéked)