Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vrana Zoltán

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  #482 Az Ámokfutók nevű magyar popzene-történeti legendának Kozsó valóságshow-karrierjén kívül is nagyon sokat köszönhet a magyar nép, pontosabban az, hogy az "ámok", mint egyetlen indonéz jövevényszavunk valamivel jobban szem előtt maradt. A szó a maláj/indonéz…..
Miért beteg a magyar metál?A kérdés költői, és egy kicsit hatásvadász is, úgyhogy gyorsan sietve leszögezem, hogy nem a magyar metálzenével van a baj, hiszen az elmúlt 10-12 évben tucatjával tűntek fel a kiváló hazai zenekarok, és ha mostanában ugyan mintha egy kicsit nagyobb…..
,,Demokratának lenni mindenekelőtt annyit tesz, mint nem félni: nem félni a más véleményűektől, a más nyelvűektől, a más fajúaktól, a forradalomtól, az összeesküvésektől, az ellenség ismeretlen gonosz szándékaitól, az ellenséges propagandától, a lekicsinyléstől és…..
B-oldal Így néz ki Bruce Wayne 2013.01.26 10:44:08
Szimpatikus, céges buliban elegáns megjelenésű, hétvégén fia vasárnapi baseball mérkőzésén büszkén feszítő családapa, akire ráadásul feszül a Batman-ruha. Mondjuk a hajába zselés kézzel illene beletúrni... Szóval ő lenne Bruce Wayne, kinek fizimiskája Adam West, Michael…..
Vrana Zoltán 2013.01.26 19:29:17
@a rettegett drótos: bocs az előzőt neked szántam, de az internet valamiért nem jelzi színnel