Regisztráció Blogot indítok
Adatok
analpgy

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb legendával lettünk szegényebbek, életének 86. évében ugyanis elhunyt Carlo Pedersoli, vagy ahogyan mindannyian ismertük és szerettük, Bud Spencer. A színész, énekes, kereskedő, reülőgép-pilóta Carlo 1929-ben született Nápolyban, közel 6 kilósan látta meg a napvilágot. A húszas éveiben…..
analpgy 2016.06.28 16:24:07
@trev: Mondjuk a vízilabdás időkben Buddha volt a beceneve és ebből lett a Bud, nem pedig as sörből. Csak gondoltam szólok. :)
Nagyon úgy tűnik, legalábbis a DistroWatch.com nem túl egzakt statisztikái alapján: Persze, ez nem jelenti azt, hogy ezt a disztribúciót használják a legtöbben, viszont a tendenciákat azért elég jól jelezheti. Mint ahogy az összes statisztika körülbelül erre való, egyébként.…..
Ha egy férj rákattan a pornófilmekre és a szexpartner kereső portálokra, akkor egy érzékeny feleség eltöpreng: vajon ki a hibás? A feleség úgy érzi, hogy a szexuális életük márpedig rendben van, ám a férj mégis más utakon járna. Vagy csak fantáziál róla és még nem lépett…..
analpgy 2010.07.20 13:58:24
Na, most úgy érzem nekem is ide kell böfögnöm az okosságot...:D

Az értelmesebbje egyébként a "Picit elkezdtem kutakodni a számítógépen" résznél hagyta abba az olvasást. Ezzel itt és most el is ismertem hogy én nem tartozom közéjük... :D

Mert abban a pillanatban bukott el a bizalom, nem pedig amikor megtudtad hogy "nagyf@rqjohn" néven regisztrált valahol.

Egyébként pedig ellentmondás van a posztban, mert egyik sorban jó a szexuális életetek a másikban meg nem is létezik. Mondjuk lehet hogy te azt értékeled jónak hogy nincs, ezt nem tudhatom... :D :P

Van egy nagyon jó haverom aki szintén regisztrált ilyen helyeken -kamu adatokkal-, azért csinálta hogy tudja "sasolni" a rendszerben lévő csajokat. Reg nélkül nem lehetett megnézni őket, vagy mi. Igen, arra veri. És pornóra is. (Mellesleg most tegye fel a kezét aki nem szokott pornózni, aztán köpje le magát mert hazudott.:)) A srác soha nem találkozott egy nővel sem ezeken a keresőkön keresztül és azon kívűl sem, csak a felesége létezik neki. Komolyan, ha lenne tudnék róla... :D
Ez szerintem a mai világban kb. olyan mint kb. 20 évvel ezelőtt megvenni egy ÖKM magazint aztán jól rárántani (hú, ez most találóbb példa volt mint terveztem, mert most jut eszembe hogy elvileg az is egy partnerkereső magazin volt, de mindenki csak a pornót nézte benne mert a nyuszis újságban semmi sem történt :D).

Remélem nem veszett el a nagy vulgaritásban a mondandóm lényege:
1. Legnagyobb baromság más holmijában túrkálni akár a házastársad akár nem (számítógép hatványozottan magánügy). Ez a bizalom teljes hiánya (és akár megcsal akár nem mindenképpen kitolsz magaddal, mert akkor sem fogsz tudni aludni ha nem csal meg)
2. Attól hogy a papírzsepire pazarolja a magvait (és falu bikáját játszik virtuálisan) nem biztos hogy megcsal (sztem nagyobb gáz lenne ha nem csinálna ilyesmit, akkor biztos járna valakihez)
3. a magyar igazság :)

Ha már írták ezeket előttem akkor csak "x2", nem volt időm elolvasni a hsz-eket. :)
analpgy 2010.07.20 15:36:01
@inci-finci : eddig szexpartnerkeresőkről volt szó, nem "wiwes" képekről (értsd: pin@k, cs6cs6k és dugás)

@scorpioscorpio : senkire nem mondtam hogy "genyó". Nem mellékesen megjegyezném hogy senki nem jött rá semmire (valószínű hogy nincs is mire rájönni). Vagy arra gondolsz hogy pornót néz? Hűűűha, mekkora egy köcsög. Ez valóban durván felháborító és gusztustalan, igazad van. :D

Attól hogy nem loggolom az adatforgalmat még nem biztos hogy átvernek. Fordítva is igaz: attól hogy loggolsz mindent még nem biztos hogy nem vernek át (nem mindenki webkettes vagy hármas vagy mi van most, van aki csak simán dug egyet a céges bulin mindenféle msn nélkül :)). Régen rossz ha már monitorozod a másikat. Egyébként ez simán válóok akkor is ha nincs mit rejtegetnie a csávónak. Nálam az lenne. De nem vagyunk egyformák, nem lehet mindenki ilyen eltorzult személyiség mint én...:D

A bizalom fontos és kész. A posztoló pedig már bebukta a boldogságát, ha megcsalták ha nem. Kivéve ha annyira jó arc a férje hogy leül és elmeséli hogy mikor az asszony céges úton van akkor pornózik ezerrel. De ezt tök értelmetlen megtenni, mert egyrészt ciki erről beszélni (még akkor is ha néha napján együtt pornóznak!), másrészt meg minek. Mindenki tudja mi van, minek hozná magát kellemetlen helyzetbe az arc, mert az asszony kálámbót játszott? Semmi sem változna. A nő tudná hogy az ember pornót néz. Ezt most is tudja. Ennyi.

Ha mégis a világ legjobb csávója az emberünk és elmondja mi az ábra, akkor a nő majd jól kiborul azon hogy az ember pornót néz (már most is kész van tőle mondjuk). Úúúúristen
Ha elindulsz a hármas szex előszobájába, sose vedd fel a csörgő telefont, mert kimaradsz mindenből – talán ez lehetne a mottója a következő, finom fülledt erotikával töltött posztnak. Amikor még nem történt semmi a fiú már akkor elrontott mindent, mert nem azt a lányt…..
Az alábbi történet egyszerre nyugtalanító és felháborító. A Zugügyvéd hallott már egy-két német vagy osztrák rendőrségi túlkapásról, de ilyen tényszerűen még nem írt le ide senki egy esetet. És az sem vigasztalhat bennünket, hogy nem csak itt korruptak a rendőrök, hanem…..
analpgy 2007.11.28 16:23:16
analpgy 2007.11.28 16:50:40
Itt ( index.hu/politika/bulvar/svehat1127/ ) ugye azt írják hogy "Az osztrák szabályok szerint, ha valaki kifizeti a helyszíni bírságot, azzal elismeri a szabálysértés elkövetését."
Ha pedig nem fizetek akkor ( "...jogosult további büntetést kiszabni akkor, ha valaki magatartásával megnehezíti az eljárás lefolytatását, vagyis nem működik együtt a hatóságokkal.") még rontok is a helyzetemen.

Tehát ha én pontosan tudom hogy 100 helyett 130-nál a büntetés 70-80€ és a fakabát benyögi hogy ezer akkor mégis mit tehetek?

Tényleg érdekelne, gyakran járok arra...