Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AdamB92

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
AdamB92 2013.02.17 16:33:45
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik,hanem szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
AdamB92 2013.02.16 09:24:00
@blajen13: na énis egyetértek az Oldham sikerrel , végülis a poolt is megverte otthon mértne tudna megint hazai pályán győzni egy nem sokkal erősebb ellenféllel szemben mint a pool
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Minden a fejben dől el !"  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Aki nem tudja, melyik kikötőbe tart, sohasem talál kedvező szelet" (doyen)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell!" (szotyis11)..