Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pacsinó

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sorok között Magyar térerő 2013.01.26 05:34:00
Amikor az igazgatóság elnöke és a vezérigazgató egyidejűleg dobta be a törölközőt, nagy kő esett le a szívemről, mert azt hittem, hogy végleg keresztet vethetek az állami mobilcégre. Tévedés. A makacs elhatározás hegyeket képes a csúcsára állítani. A kapitulált fejesek…..
Pacsinó 2013.01.26 15:44:09
@Bambano:

Ó hát persze, tök jól működhet az állami mobilcég, kísérletezgessünk csak vele bátran, végülis csak az adófizetők pénze, az pár milliárd igazán nem hiányzik sehonnan. Sőt csináljunk mindjárt egy Nemzeti Hedge Fund-ot is, ami csak úgy befektet néhány jónak tűnő ágazatba, hátha azok is jól jövedelmeznek majd! Ki bizonyította eddig, hogy egy állami kockázati tőkealap rosszabul működne mint Soros György és Warren Buffett együtt? Főleg ha Matolcsy irányítja.

Aztán mit szolgáltasson/gyártson még az állam? Kádár Jánost ne támasszuk fel mindjárt?

Komolyan mondom, itt néhányaknak teljesen elment a maradék kis esze is.

A magyar állam azokat a feladatait is képtelen megfelelően ellátni amit valóban neki kelleni (tömegközlekdés, vasút, egészségügy, stb - csakhogy néhányat említsek), az államadósságunk rekorder a régióban, erre baszki az a megoldás, hogy az állam kezdjen kockázatos vállalkozásokba? Olyan vállalkozásokba, amiket általban BEFEKTETŐK szoktak finanszírozni a SAJÁT TŐKÉJÜK KOCKÁZTATÁSÁVAL? Sebaj, majd itt finanszírozzák az ADÓFIZETŐK. Tök jó lesz!

Lényeg, hogy a köcsög nyugdíjpénztárak eltőzsdézték a pénzünket, mi? Végülis a MOL bevásárlásunk is csak közel 80 millárdos bukóban van eddig, nosza tegyünk fel még párszáz milliárdot a fekete 13-ra.

Ezt a kretén országot...