Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eisenstadt74

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi Beavatatlanok éveken keresztül csak néztük az ülésteremből kiviharzó fideszes képviselők hátát, és találgattuk vajon hová mennek, ott mit csinálnak, és dolgoznak-e egyáltalán? Örvendjetek, Feleim, jómunkásembereink nem a lábukat lógatták addig sem amíg odakint…..
Nem mondom, hogy annyira meglepődtem, már csak azért sem, mert az elmúlt évtizedek politikailag gyanús ügyei nem szűkölködtek kreativitásban és törvényellenességben, de mégis, ez azért már egy kicsit sok. Amikor a nemzetbiztonság és az alvilág, azaz a politika és a társadalom…..
Múlt héten Orbán Viktor az őt cikiző német rajzfilm hatása alatt úgy fogalmazott, hogy sajnálja a német gyermekeket, Magyarországon ugyanis elképzelhetetlen lenne, hogy "hazugságokat és valótlan tényeket gyermekműsorrá alakítsanak. Ha ez előfordulna a Magyar Televízióban, itt…..
Bayer Zsolt Birkózás című cikkében most éppen a NOB-ot osztotta ki, a tőle megszokott keresetlen stílusban. Természetesen baromállatok és idióták mindahányan. Mégpedig azért, mert levették a birkózást az olimpia műsoráról. Ahogy írja, helyette lesz majd valamilyen „ball”,…..
Tegnap az LMP kongresszusán két komoly politikai dilemma feszült egymásnak, két  elfogadható politikai alternatíva.  Ma minden valószínűség szerint a tegnapi és a novemberi kongresszuson alulmaradó Párbeszéd Magyarországért platform tagjai bejelentik a kilépésüket, az…..
Szélsőjobb-ellenes római polgármester előző életében Mint ismeretes, a holokauszt emléknapján többek között a magyarországi szélsőjobb ellen tiltakoznak Rómában. A helyi zsidó közösség kezdeményezésére a Colosseum világítását lekapcsolják vasárnap. Az olasz főváros…..