Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Istvan Csizi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, nem csak magyar probléma. Globális probléma – sőt, a globalizációhoz tartozó folyamat az elvándorlás, a népességmozgás. A TÁRKI kutatásai szerint közel félmillió magyar él külföldön. De ez a létszám valóban ennyi? Fél millió magyar állampolgárnak van biztos,…..
Istvan Csizi 2013.03.14 03:17:26
@Toni Bl: Azért ezzel is vitatkoznék. Szerintem helye válogatja kinek hogy es miként. Vannak ismerősök külhonban, összejárunk, beszélgetünk de senki, ISMÉTLEM soha senki nem mondott egy rossz szót se, hogy sokkal nehezebb lenne mint bárhol máshol. Ez egy tévhit. KITARTÁS kell semmi más.Nem kell feladni az első kudarc után. Otthon sincs másként.Külföldön te is csak 1 vagy a sok ember közül. Jol dolgozol, kitartasz? Kellesz!!! Ennyi. Aki mást állít, bizton merem állítani az HAZUDIK!!!!
Véget ért az első Voice-évad, aminek döntője pont azoktól a gyermekbetegségektől szenvedett, mint az egész műsorfolyam. Néhol lassú volt és vontatott, meglepően sok hamis hanggal, elbaltázott dalválasztással és üresjárattal. Az érdemi résznek kb. fél 11-re vége volt, utána…..