Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BorosÉva

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy nő egy vállalkozás, úgy teremnek az újabb kihívások. Sokszor egyszerűen csak az által, hogy a mennyiség minőségbe csap át. Például nem lehet annyi alkatrészt elhelyezni a raktárban, amennyire a folyamatos termelés biztosítására szükség mutatkozik. A szállítások folyamán túl sok az üresen…..
Valamennyien tudjuk, hogy az eladott ingatlanunkért, nagyobb értékű vagyontárgyainkért kapott összegből általában adót kell fizetnünk. Azzal viszont kevesebben vannak tisztában, hogy ezek vásárlása után is kell fizetnünk - "visszterhes vagyonátruházási illetéket".  Nem minden…..
KIKALKULÁTOR Síbiztosítás 2016.01.15 22:05:48
Az utazási irodák, utazással foglalkozó weboldalak ajánlataiból is látszik: hosszú még a tél. Az UtazzFillérekért.hu oldalon például Ausztriában és Szlovéniában kínálnak síelési lehetőséget. Indulna máris? Biztosítsa önmagát és családját, a felszerelést! A téli sportok kedvelői - ahogy Ön is -…..
Szegénység, létminimum, kisnyugdíjas, mélyszegénység, segély stb. - Gyakran hallott, olvasott fogalmak, de vajon tudod-e mit jelentenek?Mi köze az öregségi nyugdíjminimumnak a mélyszegénységhez? Valószínűleg nem az, amire gondolsz! Mélyszegénység Sokak szerint a…..
A nélkülözött anyagi javakat, vagy éppen a létbiztonság hiányát nem lehet kilóra mérni. Mivel azonban mi magunk mindig szubjektíven értékeljük helyzetünket, szükség van objektív mércére is. Mikor számítasz szegénynek? Hivatalosan ma akkor minősülsz szegénynek,…..
A kalkulátorok gyakran segítenek döntéseidben, ám még gyakrabban csak kíváncsiságodat elégítik ki. Kezelésük általában egyszerű, hiszen csak meg kell adnod a kért adatokat és entert nyomni. Létezik-e olyan program, amely gombnyomásra megmondja, szegény vagy-e vagy…..
KIKALKULÁTOR Premium Banking 2013.12.10 06:23:00
A KSH adatai szerint 2013. I-III. negyedévében az alkalmazásban állók átlag havi bruttó 227 507 forintot kerestek. Természetesen az ember számlájára általában nem az átlagfizetés érkezik be. Vannak régiós különbségek is, de jelentősebb az eltérés az egyes gazdasági…..
KIKALKULÁTOR Nyugdíjkalkulátor 2013.08.06 07:25:00
A jelenleg érvényes szabályok szerint öregségi nyugdíjra az jogosult, aki betöltötte az öregségi nyugdíjkorhatárt, valamint legalább 20 év biztosítási jogviszonyban töltött éve volt élete során. Legtöbbünkben még akkor is felmerül a kérdés, mennyi nyugdíjat fog kapni…..
2013. július 1-től a 3,5 tonnánál nagyobb megengedett össztömegű tehergépjárművekkel fuvarozók a megtett úttal arányos útdíjat kötelesek fizetni. Az elektronikus útdíjfizetési rendszer ellen sokan tiltakoznak. Az e-útdíj kiszámítása bonyolult, a rendszer pedig a tapasztalatok…..
A Magyar Nemzeti Bank április elején tette közzé a három részből álló Növekedési Hitel Program (NHP) első részleteit. A mikro-, kis- és középvállalatok számára igen fontos NHP feltételei nagyrészt már véglegesek. Az intézkedés csomag célja ezen vállalkozások…..
Egy felmérés kimutatta, hogy a szülők harmada képes csak fizetni a felsőoktatás költségeit. A diákhitel segítséget jelenthet, azonban jelenleg is 12 ezer fölött van a bedőlt diákhitelek száma. 2013-ban 15 ezerrel kevesebben jelentkeztek felsőoktatási intézménybe, mint a…..
Kevesen élnek kis hazánkban, akik még nem hallottak az ócsai lakóparkról legalább néhány szót. A devizahitelesek is tájékozottak már valószínűleg az ócsai lehetőségeket illetően. A lakások bérleti jogára kiírt pályázatot módosított feltételekkel meghosszabbították…..
A kormány igyekszik könnyebbé tenni a devizahitelek kárvallottjainak helyzetét. A mentőcsomagok ugyanakkor nem mindenki számára egyformán elérhetők, a javaslatok pedig nem minden esetben hasznosak. A devizahitel szerződés megtámadása Akik ezt a megoldást javasolják, azok…..
A devizahitel a bank és a hiteligénylő által megkötött magánjogi szerződés. A hitelfelvevő a kölcsön visszafizetése során a törlesztőrészleteket valamely külföldi deviza árfolyama alapján számolva fizeti. A kölcsönigénylők nagy része nem pénzügyi szakember. Sokan nem…..
Tíz évvel ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy nő a biztosításai kedv. Igaz, már akkor sem új ügyfelek jelentkezésének volt köszönhető ez a növekedés, hanem a régi ügyfelek kötöttek újabb biztosításokat is. A 2012-es adatokat megvizsgálva azt láthatjuk, hogy ma már…..
KIKALKULÁTOR Egyenlítő Hitel 2013.02.26 23:22:38
Szüksége volna egy nagyobb pénzösszegre, ezért hitel felvételén gondolkodik? Ingatlant vásárolna? Akár új, akár használt lakást szemelt ki magának, érdemes megismerkednie ezzel az új hitelkonstrukcióval. Az Egyenlítő Hitel ajánlható devizahitelek kiváltására…..
A problémás helyzetek, melyekkel életünk során szembe találjuk magunkat, gyakran egészségügyi, erkölcsi vagy anyagi károkat okoznak számunkra vagy mások számára. Valószínűleg Ön is szeretné enyhíteni legalább a kár anyagi részét. Biztosítást kötne, de nem tudja kinél,…..