Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pacia

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
pacia 2011.01.26 16:17:02
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Azt olvastuk a tegnapi Blikkben, hogy Majka, akitől mostanában már tényleg nem lehet elmenekülni sem, ha az ember tévénézésre vetemedik, mert minden rohadt klikkolásra előkerül valahol, 200 000 forintért (vagy 220 000-ért, ebben a cikkíró sem biztos) főz a a TV2 Hal a tortán…..
A testi fogyatékkal élők nagyon alulreprezentáltak a magyar televíziókban, a szórakoztató műsorokban szinte alig lehet látni kerekes székest. Pedig egy műveltségi vetélkedőn ugyanolyan esélyekkel indulhatnának, mint az egészségesek. Már ha átjutnának a castingon, és a…..
comment:com Mindennapi Ablakunk 2008.01.22 10:54:00
A 2008-as év egyik legnagyobb eseménye, hogy mindennap lesz Ablak. Az átkosban ez a műsor a péntek délutánok kulcsfontosságú mozzanataként ivódott bele mélyen az emlékeinkbe, az emberek hazajöttek a munkából, szétfolytak a fotelban, és egy pohár sörrel a kezükben Déri…..
pacia 2008.01.22 17:29:26
Körmendi János halála minket is megrázott, az egyik legnagyobb magyar komikus volt. Eredetileg azt az interjút akartam fölrakni, amelyet Alföldi Róbert készített vele 2006-ban, de ez nincs meg az MTV videótárban. De azért pár kattintás után megtekinthetjük itt. Az…..
M1, ma este, kívánságműsor, benne Kaszás Attila, akit kértek, és ami rendben is van, énekel ABBA-nótát, és operettet, de az már kurvára nincs rendben, hogy közben a jobb felsőben villog az ÉLŐ felirat. Mert ezt így nagyon szar volt nézni, azért...
Annyira szar érzés megint egy olyan műsort rugdosni, amit az ember amúgy kurva szívesen nézne, de mit tehetünk, ha egyszer Ákosnak megint sikerült úgy mellényúlnia Swungban, hogy ihaj? Van ez a műsor, ami egy talkshow-betelefonálós megmondós izé zabigyereke, amiben tulajdonképpen…..