Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rejtély

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ádám nyomában Első, technikai 2010.03.17 22:21:16
Nem volt könnyű összedobni ezt a blogot így, lekorlátozott nettel... Pedig amúgy egészen felhasználóbarát, ilyen egyszerű és hatékonyan kezelhető felülettel még nem találkoztam.Na, de térjünk a lényegre...
Az előző posztomhoz szeretnék most még egy gondolatot hozzáfűzni. Kommentekbe nem férne, és ott talán nem is látszódna jól. Meg nem is illene oda.Azt írtam az előző poszt kommentjei között CLS Dysonnak, hogy "A cigányt én (igazi megvalósulásában) értékes…..
Rejtély 2013.01.26 00:52:03
Béke .... Én félvér vagyok; félig cigány - félig magyar, és mindkét részem büszkén vállalom. Ez a kettősség az én népem! Ebből adódóan ami szeretett országomban történik, bennem még inkább vegyes érzelmeket kelt. Először is leszögezném, hogy az embert; nem a bőrszínéről, avagy a hovatartozásáról kell megítélni, hanem a többi ember iránt érzett szeretetéről, és mit ennek jegyében tesz! Ezt mindenkinek be kell látnia: Egy fa se azért lesz beteg - sérült, vagy egészséges és ép, mert magjában ez adott, hanem mert a feltételek neki, épp akkor; annyit tudnak biztosítani. Hiszem, hogy a gond se csak úgy MAGától jött létre! Mondanom se kell, hogy a fa állapota változhat, vagy új magot hullajtva tőle származóan; új fa növekedhet! A bőrszín olykor a hovatartozásunk betudhatója is lehet, de semmiféleképpen nem értelmi vagy lelki együttható! Ezt az ebben megtévedtekért írtam. Látva a kialakult helyzetet elszomorodom .... Többnyire ezeket tüneteknek tudom be. Mint tudjuk a tünet csillapítható, vagy akár annyira elnyomható, hogy észrevétlenné válik, de ezzel a betegség érintetlen megmarad és az ok, lappangását múltán; újult erővel fog megnyilvánulni! Lehet kerülni a témát, vagy részeredményeket felmutatni de az még nem gyógyulás! A teljes gyógyulásért a forrást kell megtalálni és aztán annak gyógymódját. Nem fordítva! Nem lehet hatásos ellenszert találni olyan dolog ellen aminek nem ismerjük eredetét.
Mit tapasztalunk most? Nem elég, hogy kívülről kapjuk a támadásokat, de még belső viszálynak is ki vagyunk téve. Hozzá teszem magyarságomból; inkább hálát érdemelnénk amit közel s' távol történelmünk bizonyít! A gond meglátásom szerint, kreált! Hogyan lehet észrevétlennek maradni? Kívülről! Honnan lehet egy egységet legjobban szétbomlasztani? Belülről! Kiket hallgatnak meg és kiknek van hatalmuk leginkább itt? .... Értékes a magyar föld és értékes kinek magyar az anyanyelve, hisz vele miénk kódja, ettől is ennyire más gondolkozásmódunk, ami igazán érzelmessé tesz minket. Sok oka van miért irigy ránk aki úgymond "ismer" és több oka van miért félhet tőlünk. "Népek Krisztusa Magyarország" támadjunk fel!