Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kingaa.

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy biztos mércém arra, ha egy sorozatepizód igazán tetszett: amint véget ér, azzal a lendülettel megnézem még egyszer.Pontosan ez történt az Atlantis második részével, amely valóban sokkal jobban megnyert magának, mint a sorozatnyitó epizód. Hogy miért? A válasz…..
kingaa. 2013.10.12 14:17:52
@Balinor: De azért néha utalgathatna arra hogy teljesen más világból jött. Mondjuk én olyat eltudnák képzelni hogy valaki/valaminek utána kéne nézni és ott nincs számítógép hanem max könyvtár és valahogy utalgathatna vagy mondhatná hogy neki milyen eszközök voltak otthon stb.
Nem mondanám, hogy lehengerlő, de mindenképp korrekt epizóddal indul az Atlantis. Könnyed hangvétel, sok humor, kellő mennyiségű akció, számos kérdés és kevés dráma jellemzi a nyitóepizódot. Szubjektív értékelés következik, elsősorban azzal a szándékkal, hogy helyet…..
kingaa. 2013.09.30 23:20:19
Nekem eddig nagyon bejön. Amúgy is görög mitológia imádó vagyok tehát már a kezdetektől tudtam hogy ez nekem való lesz:D Az epizód szerintem egyben volt a látvány zseniális és akár ki volt a jelmez tervező neki is egy nagy piros pont mert nekem nagyon tetszenek. Kicsit tartottam,hogy hasonlítani fog a Merlinre de abszolút nem és ennek örülök. (mondjuk a Jason/Ariadné zene nagyon hasonlított az Arthur/Gwen hez :)de gondolom zeneszerzőt nem váltottak a stábban) A Merlin vége óta én gyakorlatilag Trónok Harcán élek tehát Mark Addyben nem kételkedtem Robert Emms játéka is elég jó DE Jack Donnelly nem tudott lenyűgözni. Valahogy hiába ő a főszereplő nem igazán tudott érdekelni maga a karakter. Valószínűleg későbbi epizódokban majd fejlődni fog de valahogy nekem elég gyenge volt. Ahogy említettétek ez nekem is feltűnt hogy túl gyorsan túl tette magát a "másik világban vagyok" sokkon ez valószínűleg amiatt mert nem volt elég idő a forgatókönyvnek és kicsit megrövidítették de valahogy én rögtön elsőre se éreztem annyira ezt a hű de nagy meglepődést. Jacknek nagyon kell dolgoznia, hogy az én szememben felhúzza magát. Viszont nálam ez szinte hagyomány hogy jobban felfigyelek a kevésbé előtérbe helyezett karakterekre (pl. Merlinben is rögtön morgana lett a kedvencem és ez így is maradt, Arthurt meg sosem tudtam igazán meg kedvelni) tehát nekem valahogy Minósz és drága felesége nagyon bejön habár alig láttunk valamit belőlük. Ők az a kis kellemesen gonosz páros ha bár a király picit el van nyomva Pasiphaé által, de belőle ki lehet nézni bármit hiszen a hatalom megvan hozzá és a kellő gonoszság is tehát rendesen meg fogja keseríteni főhősünk életét aminek én nagyon örülök :D (gyógyíthatatlan fő gonosz mániám van bocsánat)nagyon remélem többet is foglalkoznak majd velük, engem az ő történet száluk érdekel a legjobban és ugye ezzel együtt Atlantis multja amiből remélhetőleg esetleges flesh back formában kapunk is. Ariadné már annyira nem szimpi nem értem ezt az mászunk rá az első szépfiúra aki besétál a kapun dolgot hagyhatták volna ezt kicsit lassabbra is. Orákulum tekintetétől frászt kapok nem tudom nekem kicsit ijesztően furcsa és nekem egyáltalán fel sem merült,hogy ő lenen Jason anyja, nem is igazán gondolkoztam el Jason családján. Viszont ami kicsit érdekes számomra, az rendben hogy ez egy másik világ és nem igazán valósághű csak csipegetnek a görög mitológiából, de ha ez egy teljesen másik világ azaz nincs még köze se a görög területhez akkor a Jason és a komplett rendes világhoz hogyan jutottak el olyan dolgok mint Pitagorasz egyenlete stb. és mind ezek a legendák. Mert még ha időben ment volta vissza úgy rendben de így nekem kicsit érdekes. Nos, én ennyit tudok mondani, várom a következő epizódot ahol végre felbukkan Medusa akit nagyon várok, hogy hogy oldják meg az ő történet szálát+ ő most pozitív vagy negatív karakter lesz, hiszen általában negatív de így kígyóhaj és kőszem nélkül kitudja..
kingaa. 2013.10.03 20:50:01
@Kymy: Akkor annak a pasinak is tudnia kellene mindent nem?
A fenti címmel jelentetett meg beszélgetést a Den of Geek portál Jemima Rooperrel, aki a második epizódtól kezdődően Medúza szerepében csatlakozik az Atlantis szereplőgárdájához. Az összeállítás fordítását olvashatjátok a továbbiakban. Ismerhetjük a Hexből, a Lost in…..
Jó hírem van Katie McGrath (Morgana) rajongói számára. Katie állandó szereplő lesz az amerikai NBC és az angol Sky Living koprodukciójában készülő Dracula című sorozatban. A tízrészes sorozat, amelynek címszerepét Jonathan Rhys Meyers (Tudorok) alakítja, Bram Stoker regénye…..