Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katalin Németi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Súlyos adósságokba hajszolt bele panellakás-tulajdonosokat egy önkormányzati cég, ám a vezetői jutalom eddig sohasem maradt el. Röghöz kötötték a Havanna lakótelep egyik háztömbjének ezerötszáz lakóját azzal, hogy a közös képviseletüket ellátó önkormányzati cég több…..
Katalin Németi 2013.02.05 17:17:39
@jcsibe: Csekkem nekem is lenne ami a drága Tóth Úr miatt van,egy éve nem tudom akonvektoraimat használni,villannyal fűtök.400 ezer forint van a villanyórámban,mivel egy éve igérte Tóth Úr hogy lelesznek cserélve a konvektorok,mivel a gázvizsgás jegyzókönyven rajta van,hogy cseréjük szükséges,mivel használhatatlanok!A mai napig csak annyi történt hogy kis híján felrobbant mind a három lépcsőház,mivel évek óta nem volt gáz felülvizsgálat. De a drága Tóth Úr felvette a "megérdemelt" jutalmát év végén hat és félmillió forintot!!!Rendőrségi feljelentést tettem és ügyészségit is,nem szégyellem,mivel milyen jogon veszélyezteti ennyi ember életét?Remélem a börtönben végzi a kolleganőjével kézenfogva a drága Márton Krisztikével együtt!!!Ott a helye minden ilyen aljas disznónak aki nem a dolgát végzi,csak ordibálni és fenyegetőzni tud!!Eltakarodhatnának már egyszer és mindenkorra!!!
Katalin Németi 2013.02.06 06:24:04
@santiago_segura: a REMÉNY HAL MEH UTÓLJÁRA!
Tovább folytatódik a dr. Tóth és a TH18 kft. által sújtott társasház kálváriája. A mai napon ismét kikapcsolták a villanyt a társasház 30-as számú lépcsőházában. A ház neve lassan országosan ismertté válik. Lapunk mellett már országos napi és hetilapok is megírták a…..
Az Ughy Attila által kinevezett kispesti lakóhelyű Csomó Tamás alpolgármester saját felelőtlensége miatt került autólopási ügybe. Csomó Tamás alpolgármester magánhasználatra igénybe vette, majd éjszakára hazavitte az önkormányzat tulajdonában lévő LKT-671 forgalmi…..
Január 22-én, kedden ismételt lakossági bejelentést kővetően a Fővárosi Gázművek megvizsgálta a Fáy utca 2. szám alatti Kistext kolónia lépcsőházainak gázvezeték hálózatát. A vizsgálat során megállapítást nyert, hogy mind a három lépcsőházban szivárog a gáz. A…..