Regisztráció Blogot indítok
Adatok
..nemoldal..

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anna rokonságától értesült, hogy a hírhedt MLM-es "távközlési" cég, az ACN immár hazánkban is megkezde áldásos agymosó tevékenységét. Amíg megkapjuk az első felháborodott videotelefonos ügyfél panaszát, nézzünk egy egyszerűbb esetet, amikor csak simán a…..
..nemoldal.. 2013.01.25 19:38:29
Nos, kedves Anna! Egy aláírástól nem születik meg a szerződés..Ezek az adatok kellettek (volna, ha nem lenne kamu poszt) a szerződés érvényességéhez: Város,Utca,Házszám,Emelet/lakás,Vezetéknév,Keresztnév,Születési idő,Anyja születési neve,Születési hely,Születési vezetéknév,Aktiválandó telefonszám,Ügyfélszám,Szolgáltató név, és 6-7 egyéb dolog még. Biztos kitöltötte a nagyi mindezt rendesen, vagy bediktálta a képviselő úrnak? Kötve hiszem, első óriási bukta. Második bukta, hogy a telefonszám nem is ez, és 0-24 órában elérhetőek, természetesen magyar nyelven.. A harmadik, de egyben legnagyobb bukta, hogy nem lehet 250 ft-t számlázni, mert havidíj van, bármennyit beszélsz telefonon:) 3 bukta zsipsz-zsupsz, összegezve, gratulálni szeretnék, hogy létrehoztál egy kamu posztot, majdnem bevette mindenki!

merrybear 2011.12.10. 20:49:18 :
1. 5 éves szerződés nincs.. 2 éves szerződés van csak, itt az első buktád.

2. Nem gyilkolja a neted, mert megmaradt ugyan az a szolgáltatótok ami volt (T-Com, UPC, Invitel), csak rákötötték az ACN vezetéktelefonos szolgáltatást, a nethez semmi köze ahhoz, a net ugyan azon a vonalon megy, amelyen eddig, csak a vezetékestelefonhoz kötöttétek meg mivel internetszolgáltatást nem köttethettetek, itt a második buktád.

3. Áramszolgáltató, vagy mi? Mi? Én is ezt kérdezem, mert még nincs bevezetve Magyarországra, 2012 tavaszán vezetik be.. Itt a harmadik buktád.

A negyedik az, hogy olyan hülye vagy, hogy égetni akarsz egy céget kamu sztorival, de utána sem nézel egy picit sem..4 buktád van, ez már K.O.

Mindent összegezve, szép kis homár oldal ez, csak aki picit többet tud róla a kelleténél, annak leró, hogy bizony hihetetlenül hülye emberek szeretnék piszkolni az ACN-t..
Szép napot!:)