Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hilfy

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Csikós meg a Winkler együttes erővel szopatnak. Szerintük a járműparkom frissítése, hát nem akarnak megbántani, de kissé döcögősre sikeredett. Az elmúlt félévben teljesen meggyőződtek róla, hogy ilyen tesze-tosza kis bög vagyok (Nem igaz! Lelkesen támogattuk a…..
Hilfy 2010.03.14 13:43:05
@Ender Gábor:
Kedves Gábor, gratula a verdához!!
Én is szeretnék egy 126-ost majd egyszer, de most nem az a helyzet van, pedig én még a coupésághoz sem ragaszkodnék :)
Szerintem fogják még mondani a többiek is: ne húzd fel magad az ilyen dumákon, nem érdemes. Élvezd amihez jutottál, várjuk a fejleményeket.
Jó-jó, lehet, hogy ez már kicsit kilóg a rovatból, de a maga módján akkora egy aljas, szándékos alázás, hogy nem lehet kihagyni. Mert miről is van szó? Egy prosztó gyorsulási futamnak tűnik az egész. A – minden bizonnyal nem teljesen széria – Nissan Sylvia vonalra áll,…..
Hilfy 2009.04.07 17:10:36
Azt hittem, az ORFK sajtóosztálya már egyáltalán nem fog válaszolni a kérdéseimre, de egyszerűen csak türelmetlen voltam, hogy nyolc nap után már behisztiztem. Ma ugyanis, tíz nap elteltével megérkezett a válasz. Igazából nem is késve, hanem túl korán: ilyen esetekben az állami…..
Hilfy 2009.02.15 10:07:12
@bohner:
Küldd el minden hónapban egyszer:)
Én egyszer tettem bejelentést közügyben, utána fel is hívtak..

Én sem tudnék fizetési igazolást adni a rendőrnek, szintén önhibámon kívül. De gondolom sok ilyet látnak az utcán, nyilván nem lepődnének meg rajta. Ettől persze központilag nem mondhatják azt a megkeresésre, hogy persze-persze, úgyis szemet hunyunk, tessék csak nyugodtan.

Engem személy szerint a szmogriadó valahogy jobban idegesít, mert azt teljesen megoldatlannak érzem.
Ha nem nézek este TV-t, mert teszem azt nincs, vagy mondjuk áramszünet van, esetleg nincs is áram a pecómban, akkor másnap megbüntetnek 100 ropira.. nem vagyok jogász, de nekem ez erősen defektes így.
A korábbi pánik ellenére szép lassan lenyugodnak a kedélyek: a segédmotorok korábban megszavazott rendszámozási kötelezettsége elmarad. Az eredeti tervek alapján 2009. január első napjától minden ötven köbcentis mopedre és robogóra, 2011-től pedig a segédmotorokra várt volna…..
Pöttöm Bianchim (ejtsd: bianki) a házi autóflotta legritkábban szerepeltetett tagja. Nem véletlenül – a restaurálása jóval azelőtt véget ért, mielőtt a TC által Belsőség-közelbe kerültem volna,  azóta meg önhibánkon kívül Csipkerózsika-álmot alszik a garázsban.…..
Totalbike hírek Majmok bolygója 2009.01.22 23:48:00
A Honda, kihasználva a Japánban egyre erősödő retróhullámot, ismét gyártani kezdte a legendás kismotort, a Monkey-t. Sajtóközleményükben az „én legjobb kicsikémnek” nevezik az 1961-ban bemutatott koncepciót: valóban ez volt Soichiro Honda egyik szerelemgyereke.1967-ben…..
Mi másról szólhatna egy motorosblogot megnyitó bejegyzés, mint a sebesség iránti feltétlen alázatról? Erre vágyunk, ezt hajszoljuk, ezért folyik a harc – csak az alázat tisztasága határozza meg, hogy jobbá válunk-e a sebesség adta tapasztalattól, vagy dicstelenül, nyakat…..
Régóta tudtuk, a mi Angélánknak csak az a férfi, aki repül. Nem érdekli a sok drifter, nem törődik az offroaderekkel, és a motorosokra is, nagy ívben. Tommal tudtuk, ha most, 2008 végén nem leszünk képesek a levegőbe emelkedni, egy újabb évet fecséreltünk el bizonyítás…..
Totalbike hírek Moszkvai balkonok 2008.12.25 19:49:00
Mindannyian voltunk kezdő motorosok, követtünk el hibákat, csúsztunk, estünk, felkeltünk. Az alábbi kis videó egy moszkvai lakótelep délutánját örökíti meg. Annak ellenére, hogy nincs hang, mindannyian el tudjuk képzelni, ahogy a fiatalember elkunyerálja a gépet, és a másik…..
Az MX-5-ösömről szóló posztjaim lassan elfogynak. Ez az egyik utolsó. 2008-ban nagyjából annyit találkoztam az autóval, hogy kivettem az akksit, feltöltöttem, visszatettem, és három hónap múlva nagyjából ugyanezt játszottam el, anélkül, hogy az autó egy métert is megtett…..
Széndioxiddal terhelt melegedő világunkban nap mint nap gyötör a lelkiismeretfurdalás: miért ingázom én belső égéssel napi kétszer hatvan kilométert valami környezetbarátabb megoldás helyett? Tömegközlekedni egyelőre drága, lassú, kényelmetlen, gyakorta büdös; nincs pénzem…..
Mostanában KRESZ témában amúgy is örömmel látom aktivitásotokat, na nem arra gondolok, hogy cseréljük le a jogi szaknyelvet a kocsmai zsargonra, de sok tekintetben példamutató ahogy foglalkoztok a témával. Ennek a levélnek az apropója, hogy ma felborult egy kisbusz az M7-esen.…..