Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soldier\\\'s Ildi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónap múlva lejár az álláskeresési támogatásom. Azóta folyamatosan felkeresem a munkaügyi központot. A következő megállapításra jutottam. Január óta vagyok munkanélküli.   A központtól egyetlen egy állásajánlatot nem kaptam. Iskoláim befejezés után 3 évet…..
Többen  megemlékeztek már róla, de most kaptunk egy rosszabb minőségű képet, amin viszont látszik ennek a zseniális fizetett gerillamatricának a teljes szövege:Budapesten több mint 40000 személygépkocsival rendelkező mozgássérült osztozik a számunkra fenntartott 1040…..
Nem szépítem, nem ez a sorozat legélvezetesebb epizódja, sőt, de nézzük a jó oldalát, volt már rosszabb is. Hetibeteg ezúttal egy 71 éves kutatóorvos, méghozzá nem is akármilyen, egyike azon kevesek kivételezett társaságának, akiket még Greg House is tisztel, már ezért simán…..
Subba Ajándékötlet a Blikktől 2007.11.29 10:08:00
Még mindig nem tértünk magunkhoz. BUDAPEST – Legszebb álma vált valóra egy kisfiúnak tegnap kora este a Blaha Lujza téren, amikor egyetlen gombnyomására szerte a városban először gyúltak fel az ünnepi fények. Magács Vincének (4) is köszönhetően mostantól esténként…..
hogyvolt ER 13x08 - A hit ereje 2007.11.28 12:51:00
Neelával kezdünk, az ER dokiszobájában aludt, Tony ébreszti. Kicsi lelkizés, hiba volt a tipitapi, van családod baszkikám. Tony kimagyarázza magát, Neela lába elgyengül, mucincsere következne, de Abby közbejön. Pratt a templomi gyógyszercsereprogramban önkénteskedik, ír fel…..