Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unabhängigkeitserklärungen

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szájszag A magyar Taigetosz 2013.01.25 19:47:40
Néhány napja a média ismét hangos egy igen értelmes - Uniós forrásból megvalósult - beruházástól. Jakabszálláson megépült az Alföld legnagyobb szánkódombja, mely különleges méreteivel lenyűgözi a látogatót, pontosan 8,8 méter magas, így pont fél méterrel többet kell…..
Unabhängigkeitserklärungen 2013.01.29 13:52:28
@bratya: Valószínűleg "érdekek" sérültek és ez felkorbácsolta az indulatokat. Banánisztánban tesznek a természetre úgy nagy általánosságban a politikusok és a civilek is. Több nagy beruházás már bizonyította ezt sajnos. Ha már az elején adnak "hálapénzt" az illetékeseknek, akkor az egész nem történt volna meg. Vagy csak kellett a cirkusz, nehogy a nép észrevegye, hogy drága pártjaink éppen min ügyködnek. De hála az égnek felépült aminek fel kellett, így minden rendben van...
Unabhängigkeitserklärungen 2013.01.29 13:54:16
Bár írásaimat érhetik kritikák, az biztosnak tűnik, hogy jobban írok, mint képzőművészkedek. Megtettem amit most tudtam, a fenti fejlécben egyébként még sok mindenkit szerepeltetnék, de vannak terjedelmi korlátok. A lényeg, hogy általában az etatista, eszetlen,…..
Unabhängigkeitserklärungen 2013.01.24 14:28:06
@FilcTroll: "Az, aki feláldozza szabadságát a biztonságáért, egyiket sem érdemli meg."-Benjamin Franklin

Gratulálok az írásaidhoz Dilis Csávó! Csak így tovább! Mindig csodáltam az olyan embereket, akik képesek higgadtan, különösen fegyver témában vitába szállni olyanokkal, akiket nem lehet meggyőzni ész érvekkel, mert vagy provokátorok vagy pedig "mindentől rettegők". Az utóbbi csoport számára csak a mindent irányító állam a megoldás. Azt el sem merik képzelni, hogy a saját életüket saját maguk irányítsák.