Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemaszaja

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Awei bizonyára sokak számára ismert név, az egyik vezető kínai hangtechnikai cégről van szó, akiknek már magyarországi képviseletük is van. Tőlük kaptuk meg a csaknem teljes, itthon forgalmazott vezetékes füles repertoárjukat, ráadásul még egy kupont is biztosítottak számotokra, amivel minden…..
  Előre szólok, nem biztos, hogy ez egy motiváló bejegyzés lesz. Hálistennek megtehetem, hiszen ez a blog őszintébb annál, minthogy csak áltlános motivációs szövegeket írjak, meg sablon dumát. Ez a blog az utamról szól, leírva minden gondolatomat, ami én vagyok és én nem csak futó vagyok. Ez több…..
nemaszaja 2016.10.10 11:54:51
A vakongépelés egy különleges fajtája, az ún. "ihletett" gépelés, amikor a gépelő csukott szemmel, jellemzően zenét hallgatva, teljes kútfőből írja le élményeit, miközben teljes méértékben a zenére és az írandó anyagra koncentrál. EZt a fajta írást mutatnám most be nektek. Biztosan ismeritek az…..
Sziasztok!   Most egy nagyon rövid kis játékot fogok tanítani nektek: a játékot meglepő módon két ember fogja tudni játszani, a kellékigényük nem sok, csak két számítógép vagy laptop, illetve, hogy a két ember egymáshoz képest hallótávolságban legyen.   A játék…..
Sokan kjérdeztétek már, hogyan is lehetne megtanulni vakon gépelni, mert egy olyan képesség, ami a mai rohanó világban egyre hasznosabbnak tűnik: az ember nem mindig engedheti meg maggának, hogy nézze, amit ír, sokszor le kell tudni írni, amit az ember lát, vagy másolnia kell egy…..
Legyen úgy, vagy legyen így, vagy legyen inkább sehogy - de mindez nem is számít, mert a lényeg, hogy valami legyen.  A döntés ténye ott kezdődik, hogy létezik-e egyáltalán maga a döntés. Hogy megadatott-e a választás lehetősége, vagy még az sem, csak sodródni kell az…..
őrület volt ez a mai nap. igazából melyik nap nem őrület? mementó a fába szótult féregről miért szorult vajon a fába a féreg? vajon tényleg féreg volt-e ami a fába szorult? nem volt ott neki nagyon rossz? igazából elég rosszindulatú - és valahol természetesen rassizsta -…..
Sziasztok! Gőzerővel dübörög most már a blog a világhír felé, most már lassan teljesállású bloggerként fogok dolgozni (nem). :) Most éppen a borzalmasan izgalmas otthoni hétvége után döcögök vissza a vonattal a fővárós bűvös forgataába, hogy utána megint újult erővel…..
Sziasztok! Azért merem remélni, hogy a bblognak a címe elég sokat elmond a blog jövőbeni tartalmáról: igen, ez arról fog szólni, hogy hogyann is kell ill lehet vakon gépoelni (de legalábbis úgy, hogy nem nézünk oda!).  Ez miért is jó? Mert a visszaolvasásával egy…..