Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakajuve111

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavaly egészen a sorozat fináléjáig menetelő Juventus, dacára a bajnoki botladozásnak, meglepő magabiztossággal kezdte a Bajnokok Ligája-csoportkörét, s egy lépésre került attól, hogy az első pozícióból lépjen tovább az egyenes kieséses szakaszba. Az utolsó játéknapon…..
csakajuve111 2015.12.14 15:23:50
@Drughi Di Bianconeri: arról csak te meg egy pár totál pesszimista fórum-társ értekezik, hogy hány góllal fogunk a Bayern ellen kiesni.
A többségben még pislákol némi optimizmus a párharcot illetően.

Én egyedül csak Comant-t sajnálom, a Bayern már évek óta, Vidal meg az idei évtől érdemel meg egy korai kiesést a Bl-ből...

Szerintem azért a Bayern sem tapsol, hisz a két legnehezebb csoport másodikból megkapták az egyiket. Sosem könnyű egy csapatnak sem a Juve ellen játszani/továbbjutni.

Na de addig még sok idő van és ahogy a vak is mondta, majd meglátjuk...
csakajuve111 2015.12.14 15:52:39
@Drughi Di Bianconeri: bocsánat, ha félreérthető lettem volna, úgy akartam fogalmazni, hogy erről a hány góllal fogunk kiesni a Bayern-től témával csak egy-két totál pesszimista kollégával folytathatsz értekezést :-) a te bejegyzéseid, már amennyire figyelemmel követtem őket valóban a realista és nem a pesszimista álláspontot képviselik. Bár a hány góllal fogunk kiesni már nekem inkább a pesszimista hozzáállást súrolja :-)
Abban is egyetértek, hogy a PSG könnyebb lett volna mint a Bayern, sőt abban is, hogy a realitás azt mondja a Bayern megy tovább.
De az bizodalmam a csapat és az edző felé van akkora, hogy mentalitásban, küzdeni akarásban és taktikában kifogunk két olyan napot amivel továbbmehetünk!

A Juve magának köszönheti... így kutya kötelessége mindent megtenni, hogy kijavítsa ezt a hibát!!!
Massimiliano Allegri szerint a Juventus számára nem szabad csalódást jelentenie a Sevilla elleni keddi vereség, mivel a továbbjutás a legfontosabb. A bianconero csapatnak egy pontot kellett volna szereznie Sevillában a csoportelsőség bebiztosításáért, azonban az Öreg Hölgy 1-0…..
A Juventus, dacára a bajnoki botladozásnak, nagyszerűen kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, habár az első két mérkőzésen aratott két diadalt két döntetlen követte az előzetesen a négyes leggyengébb tagjaként jegyzett Borussia Mönchengladbach ellen. A Manchester City torinói…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri egyelőre nem árulta el, hogy milyen hadrendben küldi majd pályára csapatát a Manchester City ellen, de egyértelművé tette, a zebramezes együttes a győzelemért fut ki a gyere a torinói mérkőzésen. "Evra felépült, én pedig a holnap reggeli,…..
csakajuve111 2015.11.24 22:25:08
Egyetértek vele. Korrekt, higgadt nyilatkozat.

@venember83: tényleg azt várod tőle, hogy azt nyilatkozza, hogy igen sok a sérült miattam és a stábom miatt, igen semmi kreativitás nincs a játékunkban, igen nem találom a megfelelő felállást?
A Juventus veterán szélső védője, Patrice Evra délután már együtt edzett a csapattal, s bevethető lesz holnap a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-összecsapáson. A francia válogatott játékos az AC Milan elleni szombatiorangadó alkalmával szenvedett sérülést, s idő előtt…..
A Juventus hivatalosan bejelentette, hogy a nyáron leigazolt brazil középpályása, Hernanes megközelítőleg három hétig nem áll majd a csapat rendelkezésére combsérülés miatt. A brazil futballista sérülten hagyta el a játékteret szombaton az AC Milan elleni mérkőzésen, amelyet…..
csakajuve111 2015.11.23 22:20:25
@tsatsee: nem tudom minek kell itt okoskodnod, tök mind1 hol volt, szar volt az alapozás és kész!
csakajuve111 2015.11.23 23:17:37
@Grinta: hát akkor meg ne is csodálkozzon, ha itt sem volt. Aki nem jár el az alapozásra, az világos, hogy könnyen megsérül...
Juan Guillermo Cuadrado megszerezte első gólját a Juventus mezében a Torino elleni mérkőzésen, ráadásul a találattal eldöntötte a meccset, így nem véletlenül nyilatkozott rendkívül elégedetten. „Az igazság az, hogy keményen harcoltunk a mérkőzés utolsó percéig, és ilyen…..
csakajuve111 2015.11.02 14:40:30
@norbi9107: a gondolat menetedet folytatva, az a Sevilla akit a bl-ben megvertünk 2-0-ra, utána 2-1re megverte a Barcelonát. Utána a Juve leikszelt a Frosinone-val. Képzeld mit kapott volna a Barcelona a Frosinone-től ha ellenük jatszik...
Az egyik pofont a másik után kapó Juventus szurkolói az Atalanta elleni győzelem után bízhattak abban, hogy a csapat szép lassan elkapja a fonalat, s ha szemkápráztató játékot nem is nyújt, de elkezdi szállítani a pontokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az Öreg Hölgy egy…..
csakajuve111 2015.10.31 20:08:36
@m.martin91: inkább írd már le, hogy kikapunk, és akkor biztos nyerünk!!!
A Sassuolo mestere, Eusebio Di Francesco véleménye szerint csapatának nehezebb dolga lesz, mint a Chievo együttesének a szezon elején, mivel a Juventus előnyére változott. A bianconero csapat a Serie A szezont borzasztó gyengén kezdte, és jelenleg is nyolc pont választja el a…..
Massimiliano Allegrihez hasonlóan a Juventus soron következő bajnoki ellenfele, az Atalanta csapatának edzője, Edy Reja is nyilatkozott a sajtónak a vasárnapi mérkőzés előtt. Biztosította a szurkolókat, hogy felkészültek, és hogy problémát fognak okozni a…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri ingerülten válaszolt az olasz média kritikus hangjaira, amelyek a nyári igazolás, Paulo Dybala mellőzése miatt érték a szakembert. "Mielőtt bármi mást mondnék, beszélni akarok." - kezdte Allegri a mérkőzést megelőző szombati…..
csakajuve111 2015.10.24 21:31:36
@Tony.: te melyik részét nem érted annak, hogy: "ő az a támadó, aki mindeddig a legtöbbet játszotta ebben a szezonban" ??

Lehet, hogy nekünk kevésnek tűnik, és szeretnénk, ha még többet játszana, de a többi támadóhoz képest, ő is bőven megkapja a lehetőséget. + ő a legújabb, legfiatalabb, legtapasztalatlanabb. Szerintem bőven védhető Allegri döntése.

Viszont holnap kezdeni fog sztem :-)
csakajuve111 2015.10.24 21:34:44
@Mitya11: semmivel nem játszott többet mint Dybala...
Az Agnelli család egyik örököse, a torinói klubnál komoly befolyással bíró Lapo Elkann elárulta, hogy nem hiányolja a zebramezes csapatot nyáron elhagyó kulcsjátékosokat, s bizakodással tekint a jövőbe. "Még mindig hiszek-e a Scudettóban? Ez egy hosszú csata, s győzelmet csak…..
csakajuve111 2015.10.08 21:45:03
@KysBé: jól kiragadtad a lényeget a fórumtárs mondandójából :-)
A Juventus bejelentette, hogy Stephan Lichtsteiner "valószínűleg nem lesz bevethető" a szombati, Napoli elleni mérkőzésen. A svájci válogatott játékost a tegnapi, Frosinone elleni 1-1-es döntetlennel végződő meccsen kellett félidőben lecserélni, ugyanis légzési nehézségei…..
Előfordulhat, hogy a Juventus Álvaro Morata és Mario Mandžukić nélkül fog felállni a Frosinone ellen, azonban várhatóan Mario Lemina az edző rendelkezésére állhat. Álvaro Morata huszonkét percet követően hagyta el a pályát a Genoa elleni győzelem során, és a Tuttosport…..
csakajuve111 2015.09.21 15:15:19
@pedronegroo: jaja, igazad van! Azonnal ki kell rúgni Allegrit...

tényleg bosszantó kicsit ez a sok sérülés, de azért a hétközi fordulót ez nem kell, hogy érintse, azt bármilyen formában, bármilyen játékosokkal hozni kell. A jövőre nézve pedig bíznunk kell a játékosok gyors felépülésében!
Carlo Ancelotti véleménye szerint a Juventus képes Bajnokok Ligája győzelemre, így véget vethet az európai spanyol uralomnak. A bianconero csapat tavaly a Barcelona ellen játszott a BL-döntőben, és idén is kapott spanyol ellenfelet már a csoportban, miután öt csapat jutott be a…..
Marcelo Lippi szerint az olasz bajnokság kiegyensúlyozottabb mint az utóbbi években, ugyanakkor óva inti azokat, akik lebecsülik a Juventust. A Bianconeri elvesztette a bajnokság első 2 meccsét, ilyen még nem fordult elő a klub történetében. "Az első benyomásom szerint, a…..
A Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta ma értékelte a klub nyári működését az átigazolási piacon, s kihangsúlyozta, az Olaszországban edződött játékosok nagyobb garanciát jelenthetnek. "Néhány név nem került nyilvánosságra." - nyilatkozott az átigazolási piac…..
A Palermo elnöke, Maurizio Zamparini élesen kritizálta a Juventus mesterét, Massimiliano Allegrit, amiért a szakember nem talált helyet az Udinese elleni kezdőcsapatában a nyáron a szicíliai klubtól Torinóba igazoló tehetségnek, Paulo Dybalának. Az ifjú argentin támadó a Lazio…..
A calciopoli során meghurcolt egykori Juventus vezető, Luciano Moggi ezúttal rendkívül pozitívan nyilatkozott a klubról, amelyet pár éve képviselt, és véleménye szerint Paulo Dybala kiváló…..
A Fiorentina és a Galatasaray korábbi edzője már nagyon várja a következő szezont és szoros csatát vár több bajnokaspiráns között. Az egykor az olasz válogatottat is irányító Cesare…..
Godfred Donsah ügynöke legutóbbi interjújában arról beszélt, hogy a Juventus a legesélyesebb a középpályás megszerzésére, ám a Fiorentina és a Bologna is érdeklődik a játékosért. A tizenkilencéves futballista húsz bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Cagliari mezében az…..
csakajuve111 2015.08.13 12:47:25
@Spider81: szerintem ezt a fiatalítást, kicserélődést pont annak köszönhetjük, hogy bl döntőt jàtszottunk. A vezetősèg most látja a legkisebb rizikóját ennek, hiszen, ha pár évig nem leszünk a bl-ben tűzközelben az sem akkora katasztrófa. Talán a szurkolók és a részvényesek a tavalyi rendkivül sikeres szezon után türelmesebbek lennének, ha valóban egy fiatalabbakból álló csapatot próbálnának építeni.
De ez csak az én véleményem...

Forza Juve
A Torinóból nyáron Münchenbe költöző, s így Olaszországban népszerűségét vesztő Arturo Vidal úgy véli, egykori csapattársa, Kingsley Coman fényes pályafutást futhat be,…..