Regisztráció Blogot indítok
Adatok
József Számadó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ti megszoktátok már a VÉDA kapukat az utakon? Hogy jövet-menet figyelik mindent jól csináltok-e, nem telefonáltok, nem érintitek a záróvonalat, és azonnal megálltok, ha sárgára vált a jelzőlámpa? Hogy éjszaka sincs nyugalom, mert a vöröslő szemeikkel akkor is figyelnek? A "szupertrafipaxok" tavaszi…..
Reggel fél 8 kor keltünk, mert mentünk 9-re lakásnézőbe Haarlembe. Korom sötét volt még kint. A nap kb. 9 óra körül kel fel. Mikor mentünk át Haarlembe az autó hőmérője 9 fokot mutatott. Fújt a szél, de szerencsére nem volt hideg. Hazafele jövet Amstelveen utcáit fotóztam.…..
József Számadó 2013.01.29 19:43:02
Reggel 7 órakor értünk ki Debrecenből. Győrt elég hamar elértük már fél 12 körül ott voltunk, mert száraz volt az út és nem is volt nagy forgalom. Délben már az Osztrák határnál voltunk itt már nagyobb volt a forgalom is és helyenként hóesés és hófúvás fogadott…..
Eljött ennek is az ideje, hogy bepakoljunk az autóba. Délben így nézett ki az autó. Benne van a konyha, fürdőszoba,  könyvek, tv, befőttek, ágyneműgarnitúrák, íróasztalból minden "lom" :) Ekkor még azt gondoltuk, hogy még bőven beférnek a ruhák, kabátok. Délután 2…..
Hollandiába költöztünk A konyha 2013.01.23 22:46:40
Már csak kettőt kell aludni és indulunk. A konyha már össze van pakolva. Hihetetlen, de 3 dobozba belefért :) A mai napra csak ennyi, ebbe is elfáradtunk mire kiválogattuk, hogy mégis miket vigyünk, hogy forgassuk a dobozba az edényeket, tálakat :)..
József Számadó 2013.01.23 22:54:56