Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sztripszky Hiador

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dodd Mitchell tervei alapján, Los Angeles-ben épült fel a My House névre hallgató nightclub, amely, az építész szerint, a privát otthonokban tartott partik légkörét reinterpretálja az éjszakai élet kedvelői számára. Az erősen luxus kategóriába tartozó intézmény belső…..
Sztripszky Hiador 2009.11.09 20:42:57
@otthonedes: Az ötlet is, a kivitelezés is zseniális. Persze, funkcióvesztés, de mi a helyzet akkor Duchamp-mal? Nehéz újat, merészet alkotni, itt szerintem sikerült, ötből öt pont, költözöm LA-be :)
Art Lebedev álombillentyűzete sokak fantáziáját megmozgatta, ugyanakkor az 1564 dolláros árat kevesen tudják kifizetni. Az Optimus Maximusról azt kell tudni, hogy a gombok alatt egy-egy OLED-kijelző található, így bármilyen karakter beállítható, legyen az latin, ciril, arab vagy…..
Sztripszky Hiador 2007.11.29 15:06:59
@TGV

Neked találták ki az Optimus Mini-t:
href.hu/x/4246

Egyébként Lebedevék munkásságát más téren is érdemes követni, meghatározó alkalmazott design-tényezők (gondoljunk csak a delete-radírra, így nagyon hirtelen, de érdemes szemezgetni náluk), ami pedig az Optimust illeti, mindenképp szükségem van egyre (mindenféle grafikus cuccal foglalkozom, nagy segítség lenne).