Regisztráció Blogot indítok
Adatok
realy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Tudja mit? Nyalja ki! 2013.01.23 06:00:00
Nem nyalom ki V doktor ,inkább tiszta vizet próbálok önteni a pohárba!Remélem fogja még ezt olvasni! Tisztelt Praxis blog!    Dr V házi gyermek szakorvos (csecsemő-gyermekgyógyász) Tapolca, gyermekorvosi rendelő. Talán a 6 alkalomból 1x volt elérhető a rendelőben…..
realy 2013.01.23 20:40:20
Az anyukának üzennék itt, mivel nem tette ki nyilvánosan a nevét, a névtelenség bátorságával ócsárolja orvosát, mivel most divat ezt tenni....
A Doktor Urat, és nyomatékkal írom nagybetűvel, 30 éve ismerem, hivatástudatból lett orvos, sok kisgyermeket, köztünk a sajátomat is gyógyította, gyógyítja, állandóan képezi magát,hogy betegeit saját maga felé támasztott szakmai elvárásokkal kezelje,gyógyítsa.
Mellette mindig türelmes, és humoros.
Az panaszt író édesanya , úgy gondolom nincs tisztában azzal, hogy önmagát mekkora bajba sodorhatja evvel:
1. a telefonbeszélgetés felvétele megvan, így az anyuka által elhangzottak, mely kiváltotta a doki reakcióját/aki mellesleg beteget látott el akkor Tapolcán/ lekérhető a telefontársaságtól

2.Nem csak gyanítom, hogy eme beszélgetés nem irodalmi nyelven zajlott, és nem kizárólag a gyermek betegségéről volt szó, az anyuka részéről....

3. Sajnos az időjárás (ónos eső,havazás) a buszok kimaradását okozta, így az asszisztens valóban nem tudta időben kinyitni a rendelőt ezen a napon,vidékről jár dolgozni.

4. az anyuka arról sem beszélt, hogy életveszélyben volt-e akkor a gyermeke, hogy olyan gond volt-e vele ami miatt sürgős ellátásra szorult volna.

Elnézést kérek a Doktor Úrtól, hogy itt kéretlenül védelmére keltem,de igazság érzetemet sérti,hogy nyilvánosan névtelenül lehet bárkit mocskolni, úgy hogy biztosan tudja az a rágalmazó,hogy a közvélemény úgyis mellette áll,mivel nem ismeri a teljes történést.