Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tila

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ajaj, múlt héten megígértem, hogy beindul a verkli, erre tessék, csak becsúszott még egy lassabb rész, ami ettől függetlenül nekem bejött, habár a csattanót annak idején egy felelőtlen klikkolással lelőttem magamnak. Ha mások óvatosabbak voltak, akkor azért volt pofáraesés a…..
Amikor a Szökés pilot annak idején megjelelnt a neten, mindenki odáig volt tőle és vissza - mi is, nyugi, nem fogunk megmondóemberkedni. A FOX persze óvatos duhaj volt, és a pozitív visszajelzések ellenére csak 13 epizódos megrendelést adott a sorozatnak, amit a nézettség és a…..
comment:com Beszélgetni unalmas? 2007.01.15 08:10:00
Legalábbis a Lost/Eltűntek készítői szerint. Az RTL-en második, az AXN-en rövidesen harmadik évadát taposó szigetes sorozat egyik legidegesítőbb jellemzője a kommunikáció teljes hiánya, azaz a karakterek totális bizalmatlansága egymással szemben, senki, senkinek nem mond semmit.…..
Odáig végül is rendben van a dolog, hogy kiásunk egy régi sztorit, retrózgatunk,  megkérdezzük az utca emberét, emlékszik-e Anett Pötzsch műkorcsolyázónőre, aztán nyomozgatunk egy kicsit, hogy igaz volt-e, vagy csak városi legenda, amíg ki nem derül, hogy Gyulai István…..
Újév van, ideje számvetésekkel bíbelődni, visszatekingetni az évadra, satöbbi. Az a helyzet, hogy lesz külön magyar kiadása is ennek a listának, azért emeltük a címben, hogy ez itt kérem szépen az amerikai sorozatokra vonatkozik, sőt, lesz év legszarabb sorozata is, ráérünk. Az…..
Ezen a héten indul a Szombat esti láz második szezonja, és ezt a jeles eseményt mi mással ünnepelhette volna meg a bulvármédia, mint hogy nyilvánosan levágják Stohl András haját, és az egész procedúrát a címlapokra teszik. (Remélem, a Tv2 ezúttal ráérez a trendekre, és Viva…..
Tila 2006.11.07 08:48:19
A képregényhősöket vagy szereti az ember, vagy nem, köztes út nem nagyon van. A Heroes éppen ezért egy bizonyos rétegnek nagyon hamar a kedvenc sorozata lehet, míg egy másik (szerintem jóvan nagyobb) csoport azonnal elkapcsol egy másik csatornára a repülő emberek meg halhatatlan…..
Tila 2006.10.05 20:29:31
comment:com Állj vagy lövök! 2006.10.03 18:31:00
Állj, senki ne menjen sehova! Visszalépünk egy kicsit az időben, a felvonulók és a kétszáz százalékot teljesítő vasgyári munkások mellett ma megismerhetjük hős rendőreink ízlését is az Önök kértékben! (20.05 m1). Nem vicc, az MTV székházát védő rendőrök leeresztik…..