Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vékásy Ferenc

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt a végzetes bűnt követtem el, hogy eladtam az S2-őmet. Aki telefoneladásra adja a fejét, az ha addig nem is tudta, idővel rájön, hogy méhkasba nyúl. Ha Vaterán értékesít,  netán minimálárral, akkor nevetséges összegekre kúszik fel az ár, ha apróhirdetésben próbálja…..
Vékásy Ferenc 2013.01.24 14:36:00
@Tomi from Space: ezzel megint csak részben értek egyet. A máshol árulod dolog utáni részről megmondtam, leírtam a véleményem, mármint, hogy az emberek korrektségéről mit gondolok; ebben teljesen igazad van.
Azonban más ember tahósága, stb nem jogosít fel a szabályok áthágására, saját szabályrendszer létrehozására, amit ráadásul közlés nélkül alkalmazol másokra is (ezzel gyakorlatilag más szemében ugyanolyan tahó leszel, pl aki 10ezerrel olcsóbban jogosult lenne megvenni a telefonod, csak Te mégsem adod el neki; közösen elfogadtatok egy szabályrendszert, amit Te egyoldalúan felrúgtál)
Megértem én, csak azt az elvet vallom, hogy úgy viselkedj másokkal, ahogy szeretnéd hogy veled viselkedjenek. Sajnos a Te álláspontoddal a világ soha nem lesz jobb hely, a háborúknak meg sosem lesz vége, mert mindenki csak visszaüt, csak többségében mindig új, addig ártatlan személyeket bevonva...
Vékásy Ferenc 2013.01.24 14:44:31
@Tomi from Space: az oldalon erre való a minimálár, el is rejtheted, és akkor nem szegsz szabályt azzal, ha nem adod el végül ;)
Vékásy Ferenc 2013.01.24 14:49:34
@Tomi from Space: igen, a vaterán kezelni kell a pórnépet, én ezért inkább nem is válaszolok a vérnyomásemelő kérdésekre (mennyi a minimálár, csere játszik-e stb); viszont minimálárat csak akkor fizetsz, ha nem megy el. Ha elmegy, úgyis többet visznek vele, ha nem, akkor meg... Hát, egy 80 ezres tételnél 120 forint... Újból feltenni, ha nem ment el meg szerintem felesleges, vannak jobb helyek, ahol elmegy ennyiért is...