Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemi gaz

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És akkor mindig eljön a pillanat, amikor az Orbán-kormány éppen napirenden futó, kedélyeket borzolgató botrányos intézkedését jól elmagyarázza, megvédi és elkésett visszhangként belerágja a szánkba a bértollnok hadsereg apraja-nagyja. Azt írja az ötös számú: "Dől a lé,…..
nemi gaz 2014.06.16 10:04:40
@Patakvér: Az kurvára nem érdekel, hogy minek tartod, én szabad ember vagyok és senkinek a tulajdona, így ne mondja meg senki, hogy mit nézzek.
Vagy szerinted mindenki valakinek a tulajdona? Kérlek, ezt fejtsd már ki, mert eléggé nevetséges vagy. :)
nemi gaz 2014.06.16 10:22:00
@Patakvér: Igen. Nincs bennem semmi büszkeség, de tényleg azt nézek, amit akarok. Tudod miért? Mert felnőtt ember vagyok! És alapvető axióma, hogy minden felnőttet, FELNŐTT edmbernek nézek, akik el tudják dönteni, hogy mit akarnak, mit szeretnének?
Te ezzel ellentétben mindenkit gyereknek nézel és nevelni akarsz, nem? No akkor ki a köcsög? Aki békénhagyja a felnőtt, döntésképes embereket, vagy aki bele akar szólni az életükbe?
Téged is felnőttnek nézlek, azt csinálsz és azt nézel, amit akarsz. Te ezzel nem tisztelsz meg másokat, ugye?
Pont ezért nevetlek ki, mert amíg gyűlölködsz és fröcsögsz, addig én mindenki igényét tiszteletben tartom. De hát ezt te soha nem értheted meg. Főleg azért nem, mert abszolút nem tudsz beleszólni senki életébe, csak személyeskedsz, de hát az nem az én világom, így emiatt érdektelen amit mondasz.
Te tényleg azt hiszed, hogy a fikázódással bármit is megváltoztathatsz? LOL
nemi gaz 2014.06.16 14:34:46
@Patakvér: Így van, köcsög vagyok, ha te mondod... :)
De azért akárkit is megkérdezek, hogy mit szeret jobban a két dolog közül: felnőttnek nézem és megtisztelemn azzal, hogy azt csinál, ami neki jó, nem szólok bele a szokásaiba; vaaaagy gyereknek nézem (mint te) és nevelni akarom, bele akarom verni a fejébe, hogy mit tegyen és mit ne (mit nézzen és mit ne), akkor szerinted melyik tetszik nekik?
Ugye én tisztelem az embereket, nem bántok senkit a szokásai miatt, BÉKÉNHAGYOM AZ ÍZLÉSÉT!. Téged is, leírtam a kommentben. Erre mit kapok? Ezért vagyok én a köcsög. MERT TISZTELEM AZ EMBEREKET VELED ELLENTÉTBEN!
Bocs, ha kinevetem az érvelésed.
És nem személyeskedtem veled.
Egy kellemes nyári napon négy rokonszenves ausztrál diák meglóg a suliból, bedobják a szörfdeszkát meg a gitárt Rudi kék VW-buszába, és a tanórákon ücsörgés unalma helyett az utazás kalandos szabadságát választják. Rokonszenves kölykök, afféle értelmiségi családból…..
nemi gaz 2014.02.02 13:29:33
@kitiltott, de seráfütty: És igen, ráharapott!
LOL
Varánusz Én és a manyupom 2014.01.27 05:49:00
Ismeritek a plakátemberket meg az ő történeteiket? Ők azok akik kábulatból ájulatba esnek az állampapírok hozamán és mosolyogva hirdetik a tutit óriásplakáton és az állampapírok honlapján is. Mi meg voltunk itt először 102 ezren - mára maradtunk 63 ezren - és az…..
nemi gaz 2014.01.28 09:58:16
@szonár: Tedd azt! Kockázatmentes állampapír? LOL! :)
Senki nem fogja visszakapni a pénzét!

A lakhelyemen másfél-két éve folyamatosan túrják az utakat, az árkokat, folyamatosan "szépítik" a helységet, ami nem lenne baj, ha a gazdaságból befolyt pénzből tennék, de nem abból teszik, hanem amit a kormány ad az állampapírokból befolyt kölcsönből.
Ezek meg nem térülő beruházások, milliárdok mennek el rá, honnan lesz ez a pénz, amikor vissza kell fizetni?
Ilyen silány gazdasági tevékenység mellett?

De azon röhögtem, amikor pár hete meghozták a "pénzmosási" törvényt, hogy mindenkinek szemet hunynak az illegális pénze felett, ha állampapírt vásárol belőle. Mert már az a pénz is elfogyott, ami eddig állampapírvásárlásból befolyt. Most a feketén megszerzett pénzeket akarják így einstandolni :)

De nem érdekel, hogy ki mit mond, ez a véleményem és én pont ezért nem veszek állampapírt, inkább legyen a párnacihában a pénzem, de legalább itt van nálam, bármilyen eshetőségre.

Te meg vegyél állampapírt a saját pénzeden és ne másokat kapacitálj erre!

Óh, de tetszene, ha most minden ember szeretné visszakapni a pénzét az állampapírokból (még akár kamatok nélkül is), hogy szűkölne a kormány, honnan a picsából teremtené elő rá a pénzt.

Ennek a kormánynak kölcsönt? Soha!
Abszolút nem fogom ezt másképp gondolni, akármilyen szedett-vedett érvekkel is jön valaki.
Sötét reggelre ébredünk ma, hiszen a leltár harmadik pontjában az év legrosszabb emlékeit idézzük fel. Először a legnagyobb csalódások gyűlnek össze (amik nem feltétlenül rossz filmek, csak hát többet vártunk), majd következik a mélypont, vagyis a legrosszabb filmek bandája.…..
Vagy legalábbis ezzel fenyegetőzik egy közösségi oldalon a Bors cikke szerint. "Kedves parlamenti bácsik és nénik, most vagy bocsánatot kértek Krasznai Tündétől vagy szenteste 20 órakor felteszem az oldalamra azon bácsik nevét, akik sokkal erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde! Ez…..
Az a röhej az ebben az egészben, a regnáló mutyikormány ismét olyan megoldáson töri a fejét amikor megment valakit, aki lehet pont miatta került nehéz helyzetbe, hogy az neki minél kevesebbe kerüljön, jól lehessen hivatkozni rá, vagy inkább a szóvivők hangzatosan tudjanak róla…..
nemi gaz 2013.07.25 14:46:53
@lkjpoi: B+, 44 évesen 22 év szolgálati viszonyom van multiknál, hogy a faszomba kerülhettem volna adót? Végig mérnökként, vezető mérnökként dolgoztam, jó fizetéssel, úgyhogy bekaphatod. 32 éves koromig "mamahotel" volt és képzeld, az addigi 10 éves munkaviszonyommal össze tudtam kapirgálni 3.1 misit a lakásra, pont ezért nem vettem fel hitelt. Pedig a szüleim mindketten csak betanított munkások voltak, de annyiban segítettek, hogy nem zavartak el otthonról!
Úgyhogy b+, utánam nézhet akárki, 22 éve tisztességesen adózom (méghozzá magas fizu után elég sokat), de az ilyen köcsögögnek rögtön a vádaskodás jut eszébe. Dögöljön meg a szomszéd tehene, mert nem mások pénzéből duhajkodtam és ezért most a megtakarított pénzemet inkább befektetem, mint a bankban hagyjam a hiteleseknek?
Eszednél vagy te? Te mit szólnál, ha a hosszú évek alatt összerakott megtakarításodat fenyegetnék?
nemi gaz 2013.07.25 18:52:12
@Crescendo: Nézd, neked is van igazad ebben és őszintén szólva - így, a kormány elbaszott devizahiteles politikája miatti dühömtől lenyugodva - szégyellem is, hogy néha nekitámadok a devizahiteleseknek, pedig nem ők tehetnek se a válságról, se a forint árfolyamáról és látod, néha a politika úgy feldühít, hogy a tőlem szerencsétlenebbeket rugdosom. Pedig lehet, hogy csak szerencse, hogy nekem olyan a természetem, mint a hangyának és ezért nem kellett hitelt felvennem soha. Ez is kezd olyanná válni, mint a jobb és baloldal gyűlölködése, lassan a hitel miatt is elkezdik gyűlölni egymást a "tücskök és a hangyák" és én ebben nem akarok részt venni.
Attól, hogy valaki megnyer egy tévés tehetségkutatót, nem lesz lemezmilliókat eladó világsztár, bármit is igyekeznek a szerencsétlen énekesekkel elhitetni a műsorok zsűritagjai akkor, amikor élő adásban olyanokkal tömik a fejüket, hogy "jobb vagy, mint az eredeti" és…..
nemi gaz 2013.03.13 14:41:09
@ErrOr: Nem tudom a kurucot megnézni, mert itt le van tiltva :)
Szóval nem tudom, hogy mire célzol.
nemi gaz 2013.03.13 14:57:13
@ErrOr: Ja értem. Ez mindenképp Bangó Margit és a többi c. hibája és teljesen visszássá teszi azt a kedvességet, hogy BM felhívta Cipő anyját.
Tudod, hogy a Benes dekrétum alapján (amit nem töröltek még el) minden magyar kollektív bűnös? Te is. Én is.
:)
nemi gaz 2013.03.13 14:58:04
@nemi gaz: Amúgy elnézést az offért sixx! :)
Az elmúlt hét eseményeit elnézve nem irigyellek téged, Áder János. Mert a Jövő gyilkosa című Brúszvilisz mozi jut eszembe a helyzetről amiben vagy. Ha nincs meg a sztori, röviden: főszereplőnk Joe, a fiatal jómunkásember, hivatására nézve lezáró, akinek annyi az élete, hogy a…..
nemi gaz 2013.03.11 18:32:01
@Orica Középföldi:

OK, én meg nem tudom a sarokba dobni a hitemet, hiszen ez a "szubjektum" határozza meg a gondolkodásomat és a tetteimet.
Még a politikával kapcsolatban is, ezért nem fogsz olvasni tőlem olyat (mint másoktól), hogy lámpavasra velük (még ha a mostani alkotmánymódosítás után ki is nyílik a bicska a zsebemben)! :)
nemi gaz 2013.03.11 19:09:09
nemi gaz 2013.03.11 19:24:11
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Én, mint régi nagy Republic rajongó pont ma, Cipő halála napján tudtam meg anyámtól, hogy Cipő anyja gyakorlatilag a "szomszédban" (tőlem egy Km-re levő városrészben egy kisvárosban) lakik.
Azzal hívott fel, hogy a nagynéném múlt héten beszélgetett vele és akkor még nagyon bizakodó volt, ő mondta, hogy Cipő kinyitotta a szemét és nem kacsa a hír.
Aztán a telóba én mondtam anyámnak, hogy ma reggel meghalt, mert ezt meg ő (anyám) nem tudta még. :((
Magyar idő szerint éjfélkor kezdetét vette New Yorkban a Sony PS-témájú bemutatója, melynek keretében leleplezték a következő generációs konzuljukat, a PlayStation 4-et. Mivel a dátummal és az eseménnyel már hetek óta tüzelték a népet, botrány is tört volna ki, ha nem így…..
nemi gaz 2013.02.21 17:56:00
@Zalaba_Ferenc:
Az a baj ezzel a PC alapú géppel, hogy ugye a fejlesztését lezárták, gyártásba kerül a mostani specifikációval, ami karácsonyig már nem változik.
Ellenben - még ha karácsonykor nem is - de a brutális alkatrész áresések miatt, no meg az újabbnál újabb alkatrészek miatt, szvsz jövő nyáron ennyi pénzből már egy brutálisabb PC-t lehet majd összerakni (két év múlva meg már röhögve).
És akkor a PS4 még csak az életciklusa elején lesz.
nemi gaz 2013.02.21 18:18:39
@Zalaba_Ferenc: Hát mindenkinek mások az igényei :)
Általában 3 évente frissítem a PC-m és bár sokat gondolkodtam én is a konzolokon az egyszerűségük miatt, inkább ráköltök a PC-re 3 évente kb. 100 rugót, amivel nagyjából "szinten" tarthatom. Ezzel a PC-vel aztán videót szerkesztek, játszok stb.

Tudom, hogy ez a mondat nem ildomos ide, de azt a 100 rugót meg megspórolom azon, hogy a játékokat nem megveszem csak letöltöm :):P
De tényleg, kinek mi a kényelmesebb... :)
Az ócsai lakópark az Orbán-kormány hatékonyságának állatorvosi lova. Már amennyiben egy lakópark vagy a hatékonyság mint olyan, fogalmilag ugyebár ló lehet. Mindenesetre az ócsai eset tipikus példája annak, hogy mit és hogyan lehet a legbonyolultabban, a legdrágábban és…..
Tanúként hallgatta ki az I. kerületi Rendőrkapitányság Bűnüldözési Alosztálya a Pénzügyi Ismeretterjesztő és Érdekképviseleti Egyesület (PITEE) egyik alapítóját, dr. Lázár Dénes pénzügyi jogászt, akivel decemberben a devizahiteles szerződésekkel kapcsolatos…..
nemi gaz 2013.02.20 18:52:43
@közgáz1991:
Egy szóval nem védem a bankokat és nem akarok kiállni mellettük, de tudatos embernek tartom magam és nagyon megfontolom, hogy mikor, mit írok alá.
A hugoméknak van deviza alapú hitelük (szerencsére csak 1m-et vettek fel évekkel ezelőtt, de még ezért is haragudtam rá akkor, mert ezt én is kölcsön tudtam volna adni nekik kamat nélkül).
Olvastam a szerződésüket, ezért mondom, hogy minden olyan infó benne van, ami egy értő ember számára rávilágít a kockázatokra, így mindenki tudhatta, hogy mibe vág bele.
Egyik hiteles munkatársamat megkérdeztem a minap (aki 175-180 körüli árfolyamon vett fel hitelt), hogy ha hirtelen megtáltosodna a gazdaság és a forint és így az árfolyam lemenne mondjuk 150 forint körülire (leesne a törlesztőrészlet, sokkal kevesebb lenne a végül visszafizetendő összeg és tényleg jól járnának), hogy akkor is ennyire fröcsögne a bankra és szeretné megsemmisíteni a szerződését?
Erre már nem tudott mit mondani... :))
nemi gaz 2013.02.20 19:15:32
@Num:
Nem vagyok jogász és közgazdász, csak laikusként merem ezt kijelenteni: senki, az ég világon senki nem háborogna a szerződéseken és nem vonná kétségbe a hitelességüket, ha pont fordítva történt volna a dolog a frankkal, nevezetesen magas áron vették volna és időközben erősödik a forint, így csökken a törlesztőrészlet.
Mindenki erre spekulált, amikor felvette a deviza alapú hitelt a forintos helyett, nem-e?????
Ebben az esetben viszont képmutatás, amit a hitelesek csinálnak, hiszen ha a fenti dolog vált volna valóra, minden devizahiteles röhögve lobogtatta volna a szerződését a forinthiteleseknek, hogy azok mekkora lúzerek és hogy ők milyen jó üzletet csináltak.
És igazuk lett volna (még én is irigyeltem volna őket, még ha nem is veszek fel hitelt)!!
Csak pont fordítva sült el, nem erősödött a forint, hanem gyengült. Szar ügy.
Tehát kérlek nyilatkozz akkor: ha a forint erősödése miatt csökkent volna a törlesztőd és tényleg jól jársz, akkor is ennyire harcolnál a szerződés megsemmisítése miatt?
nemi gaz 2013.02.20 19:20:05
@nemi gaz: mármint nem miatt, hanem -ért.
Az izraeli hadsereg lassan elgondolkodhat azon, hogy eltiltsa az internettől tagjait. Sok hasonló eset után most újra magyarázkodhatnak.  Egy fiatal izraeli katona a minap az Instagram képmegosztóra feltöltött fotója kiverte a biztosítékot. A képen egy fiatal fiú tarkója…..
nemi gaz 2013.02.20 10:01:33
@wmiki: Te egy ostoba, ateista, szánalmas és pogány ember vagy.
Lehetne sokkal jobb és szebb életed, ha keresztény lennél és hinnél a Jóistenben.
nemi gaz 2013.02.20 12:17:32
@Kiégek:
Jajj, akkor nem értetted, hogy miért írom ezt pont wmikinek, mindenféle spirituális felsőbbrendűség nélkül! :)
Vaclav Klaus elnök pénteken aláírta a törvényt, ami engedélyezi a marihuána orvosi célú fogyasztását Csehországban. Ez azt jelenti, hogy kizárólag receptre lehet majd kapni füvet legálisan Prágában, turistáknak nem (esetleg, ha van beteg ismerősük). A törvény szerint első…..
nemi gaz 2013.02.18 17:54:19
@GERI87: Nem a kérdésre válaszoltál, ugyanis bármilyen lenézően is írsz, használt a fű, méghozzá pozitívan.
De az illető a piától nagyon beteg (az apjától örökölte, az kétszer rúgott be életében és mindkétszer nagyon beteg lett tőle), míg a fűtől semmi baja, a cigi meg nem hat bódítólag.
Pontosan, hogy kezelte a problémát, hiszen jobb és hasznosabb ember lett, nem?
És mondjuk lehet, hogy azért magányos, mert nincs nő, aki foglalkozna vele (bármilyen okból kifolyólag)
Kifordítva akkor gyakorlatilag azt mondod, hogy legyen inkább szar és haszontalan az ember, csak ne drogozzon, igaz?
Fúj, fúj fű, még akkor is, ha igazából használ és fájdalmat csillapít (ja, az illető évekkel ezelőtt marékszám szedte a Quarelint az állandó fejfájására, most ha kéthavonta bevesz egyet, így még a gyógyszerrel se mérgezi magát).
nemi gaz 2013.02.18 18:03:13
@GERI87: Ja, egyébként a faszverés és a dugás is sokkal élvezetesebb betépve (ezt mesélte az illető) :))
nemi gaz 2013.02.18 19:17:59
@GERI87: LOL

Úgy látom már csak vagdalkozol, mert elfogytak az érveid.
Semmi más nem maradt a tarsolyodban, mint a "hülye drogos" mindenkire, aki használ valamit.
Összefoglalva: az illető hasznosabb lett (ez a társadalom szempontjából fontos), jobb ember lett, elmúlt a depressziója (amit pszichiáterek se tudtak még gyógyszerrel se kezelni), ráadásul a legfontosabb: NEM ÁRT senkinek, se másnak, se magának.
Nos, innentől kezdve nincs mibe belekötnöd, marad a fröcsögés, a fuj-fuj fű, hiszen az illető senkinek se árt, így már nem tudod ráhúzni a szokásos gyűlölködő paneleket.
Nem értem, miért ez a gyűlölet benned. Az is lehet, hogy csak irigykedsz, mivel az illető - tényleg szánt szándékkal - azért tép be, hogy jól érezze magát. És b+ kurva jól érzi magát mindamellet (ezt most direkt sokadszorra írom le), hogy az égvilágon senkinek se árt vele. Innentől kezdve nincs észérved.
Január végén a polgármestereknek kifizetett jutalmak ügye egészen a miniszterelnökig, Orbán Viktorig jutott, aki azt kérte a polgármesterektől, hogy fizessék vissza vagy ajánlják fel a jutalmukat jótékony célra. A feladattal megbízott Kocsis-Kubatov párosnak 114 polgármester…..
nemi gaz 2013.02.18 16:38:49
@endike:

Minden esélyed meg lesz rá, ha mindent államosítanak :)

De nagyobb az esély arra, hogy nem vezető leszel, hanem egyszerű közmunkás (49 ezeré'), akikkel majd feltöltik olcsón az állami vállalatokat.
És meg is lesz oldva a munkanélküliség, csak kár, hogy beledöglünk...
:(
A negyedik negyedéves GDP adaton az egyértelmű mínusz nem volt meglepő. Az persze igen kellemetlen, hogy a várthoz képest most sokkal keményebb lesz a nulla elérése is, ezzel az idei növekedési remények el is füstöltek. Azért összességében szép teljesítmény, hogy februárra…..
nemi gaz 2013.02.15 11:00:09
@Blogger Géza:

Te, Géza, csak azt szeretném tőled kérdezni, hogy hiszel abban, hogy ilyen propagandával bárkit is meggyőzhetsz?
2010-ben jobboldali szavazó voltam, de az a propaganda (mert ez a legjobb szó az általad leírt csúsztatásokra) csak hányingert kelt bennem és pontosan az ilyen emberek miatt, mint te, abszolút hiteltelenné válik még a siker is.

Teljesen kontraproduktív a ténykedésed, az, amilyen elánnal véded a védhetetlent még a jobboldaliakat is eltávolítják a Fidesztől. Az én szememben már totálisan ellenszenvessé tették és főleg az ilyen emberek, mint te.
nemi gaz 2013.02.15 11:15:58
@Blogger Géza: Te vagy a vicc! :)
nemi gaz 2013.02.15 12:06:26
@Blogger Géza: Neked is lassan kell mondani, hogy megértsd: itt nem hisz neked senki! Minek erőlteted?
Nagy az öröm unortodoxiában. Az emberek az irreálisan magas kamatot követve zsákszám hordják át megtakarításaikat bankbetétből állampapírba, egyre kevésbé van rászorulva az állam a mocskos külföldiek finanszírozására. A sikert pedig tovább kell gondolni, ki kell terjeszteni.…..
nemi gaz 2013.02.01 08:55:47
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Figyelj pöcs!
Bárki nyugodtan elmondhatja a véleményét, bár ezt már többen is leírták.
Szerintem is le akarják nyúlni Orbánék a bankbetéteket, de tőlem egy fillért se látnak. Van 10m megtakarításom, amit már kivettem a bankból is és inkább "párnacihában" tartom, szarok az inflációra, jó fizetésem van, tudom pótolni bőven azt a veszteséget. Majd esetleg később - amikor a négyzetméter árak visszaesnek a '98-'99-es 50-60ezer forintra (mert le fognak) -, akkor talán befektetem ingatlanba (lehet kettőbe is).
De a pofátlan kedves vezetőd ebből legfeljebb csak illeték formájában lát pénzt, máshogy nem.
Mert megtehetem.
Matolcsy úgy gondolja, a magyaroknak szüksége lenne a pozitív gondolkodásra nevelésre - mert igaz, a siker ránk férne (mert ugye kire nem?), de kéne szerencse is. De nagyon. Viszont neki erre is van megoldása: "növelhetjük a szerencse esélyét, ha bizonyos jellemvonásokat erősítünk…..
nemi gaz 2013.01.24 18:44:02
@kronosz6:

Figyu, a kereszténység alapelvei a szabadság és egyenlőség (+ szeretet és megbocsátás).
A liberalizmus alapelve a szabadság és egyenlőség.

Amikor keresztényként mondom ezeket, akkor jó embernek tartanak az ilyen elvakult jobboldaliak.
Amikor liberálisként mondom ugyanazt, akkor csak köcsög liberális vagyok.

Akkor most jó keresztény vagyok vagy rossz liberális?
Hallál. Hallál. Halláál. Megfogtog dőgleni. A röhögéstől. Hasfaltartó öv és heresérvkötő legyen szorosra húzva mielőtt elolvassátok EZT. Én szóltam. Szóval az van Feleim, hogy a bayeritisz - vagy magyarhirlapitisz - súlyosabb betegség, mint az éccbe oltott ebóla. Ha elkapod…..
nemi gaz 2013.01.23 15:06:50
@Bakter: Sajnos a leggyűlölködőbb párt tartja magát a legnagyobb kereszténynek :)
nemi gaz 2013.01.23 15:07:59
@kennyking: Egyébként te keresztény vagy?
nemi gaz 2013.01.23 15:11:29
@kennyking: Ez reformátust jelentene (bocs, csak találgatok)?
A reformátusok is keresztények, az is a kereszténység egyik ága. Vagy nem? :)