Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szalcsi bácsi

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SERTEPERTE Bacon, szalonna, szalcsi 2016.07.30 22:06:00
Szeretnénk mindazok számára némi segítséget és ötleteket adni, akik a sörvacsorát nem a nagyképű borvacsorák mintájára képzelik el, hanem a tradicionális magyar étkezési szokásokat követve degeszre szeretik zabálni magukat, nem törődve az étel-ital párosítással, hiszen a sör egy igazi sörivó számára…..
SERTEPERTE Szalonna forever... 2013.02.05 20:15:51
Kedves barátom Árpa Jankó visszautasíthatatlan invitálására bátorkodom mostantól néha napján megosztani veletek konyhabéli tevékenységeim gasztrofil pillanatait. Nyilván majd az idő és a pozitív vagy negatív kommentek segítenek a továbbiakban, de ez most olyan lesz amilyen, vagyis mint ÉN és talán…..
Nem csak az íze miatt szeretem ezt a cseh eredetű sörkorcsolyát, hanem azért is, mert egy olyan adag étel, ami egy prágai csatangolás során, kitart a következő kocsmáig, viszont nem telít el, nem lesz tőle álmos és lusta az ember, ez pedig igen fontos szempont, ha naponta 8-10 sörözőt szeretnénk…..
Kezdetnek talán egy könnyű krumpli egytál a javaslatom. A már megszokott de megunhatatlan héjas burgonya bacon köpönyegben duettel kezdünk de alá hagymaágyat karikázunk és kivételesen kacsazsírban sütjük meg őket,rozmaringgal hintve... A második képen már látható az eredmény:…..