Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veddelné

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gergő egy felettébb gyanús, avagy teljesen életszerűtlen hirdetéssorozattal találkozott az interneten. A diszkréten kizárólag emailt megadó hirdető a Google szerint legalább november óta reklámozza az összes létező fotós vagy apróhirdetős oldalon az itthon 1,1 millió forintért…..
veddelné 2013.01.30 14:42:06
@WYW: Ha nem is gyártanak olyat, amilyet kértél, honnan tudod, hogy mérsékelt az ára? :-):-)
veddelné 2013.01.30 15:36:01
@WYW: A végén meg majd kiderül, hogy létezik, amit akartál, de akkor már késő lesz, hiába akarod álomáron megrendelni. :-p
veddelné 2013.01.30 18:03:48
@WYW: A helyes sorrend a rendelésnél: először megrendeled a gépet, átutalod a lét. Ha nem jön meg, megrendeled az objektívet, kifizeted a lét. Ha nem jön meg, küldesz egy kis szállítási költséget, majd 2 hónap türelmes várakozás után kiposztolod a homárra.

Adjam a számlaszámot? :-):-)
Lehet, hogy már a banki átutalások sem a régiek? Naiv Hervis-törzsvásárló hiába keresi a szuperakciós síkabátjaikat, egyelőre nincs nyomuk: 2013.01.10-én kaptam egy email a Hervis ismert sport áruháztól, hiszen TÖRZSVÁSÁRLÓJA vagyok/voltam. Az mailban jelezték nekem, hogy…..
Az idei második nagy hóesésnél leszólhatott valami fejes, hogy nem tud hazamenni a dombra, mert hirtelen évtizedes rekordja keletkelett az egy mellékutcára jutó hókotrószámnak. Persze volt, akire úgy rátolták a havat, hogy alig bírt kijönni a házból, másoknak meg lezúzták…..
veddelné 2013.01.30 12:28:54
@Horváth Lajos-kőmíves ( geek paraszt): Nem úgy van az, hogy emlékeznek mindre, hanem úgy, hogy mindig nagyon vigyáznak és tökéletes munkát végeznek. Így lőn az, hogy soha semmiben kárt nem okoznak. A poszotoló autójában sem. Pont.
Megelőlegezzük, hogy alábbi naiv ügyfél nyerte a legrégebben meg nem kapott karácsonyi ajándék versenyünket, minthogy október 15. óta vár a T-Home-ra. Igaz, akkor alapvetően előfizetői csomagot akart váltani, amivel 28 napig egyáltalán semmi nem történt, de akkor is. Január…..
Bár elég nyilvánvaló a felismerés magától is, hogy szándékosan úgy tervezik az összes elektronikai terméket, hogy gyorsan szétessen, és újat kelljen venni, az Origón láttam egy jópofa doksit, ami hétvégére ideális lesz. Az egyik kedvenc példám az iPhone és az azt koppintó…..
veddelné 2013.01.23 13:14:47
@negyerebemegnegyereerrehe: Elég rossz tapasztalatod lehet a nőkkel.:) Hidd el, nem mind ilyen, de persze a szeretekszopni funkció csak a férfi szereteknyalni funkciójával párhuzamosan üzemel.:P