Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajani

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napra pontosan ma harminc éves: megvan nekem annak a dokumentumnak a másolata, amellyel újjáalakult a legjobb nagyváradi, tisztán magyar tannyelvű iskola. Csak eddig megfeledkeztem róla, viszont előkerült, amikor az épp harmincéves romániai forradalommal kapcsolatos gyűjteményemet átnéztem. Ugyanis…..
hogyvolt House 4x03 - 97 másodperc 2008.09.11 13:00:00
House továbbra is játssza a kis játékait, a csapat létszáma valamennyire fogyatkozott, de még mindig jóval többen vannak annál, amennyit Cuddy el tudna viselni, szelektálni kéne de nagyon. Egyelőre House szívatja őket egy kicsit, laza egy órás késéssel érkezik, éppen akkor,…..
hogyvolt House 3x19 - Légy gyerek 2008.04.10 09:00:00
Ebben az epizódban senki nem a korához illően viselkedik (innen a cím, eredetiben Act Your Age), és a szokottnál többet operálnak érzelmi vonalon, de nem kell félni cunamitól, ez nem olyan sorozat. Ismét gyerek-hetibeteges sztori van, az ilyesmi mindig izgalmas, ráadásul most ketten is…..
hogyvolt House 3x17 - Magzatpóz 2008.03.27 10:19:00
Ezen a héten Dr. Gregory House szerepében Dr. Lisa Cuddyt láthatjuk, aki zavarbaejtően pontos alakítással hozza a címszereplőt. A hetibeteg pedig egy fotós, és így egy zseniális húzással elérik azt, hogy ebben a részben kicsit más fényben lássuk a szereplőket, valahogy úgy,…..