Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pityka80

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyes szereplők, karakterek, filmek bizonyos oknál fogva örökre megmaradnak emlékezetünkben. Ezekre általában örömmel és nosztalgiával emlékszünk vissza, és ha szóba kerülnek, olyankor mondjuk, hogy: „Emlékszel, amikor a filmben…”, vagy „Emlékszel arra a színészre,…..
Pityka80 2013.01.29 12:38:52
@youcannotbeserious: T.F. Wilson valóban játszott ebben a sorozatban, de Ő csak az első pár részben, míg az említett színészek főszereplők voltak és minden részben ott voltak. Egyébként játszott még egy rakat másik sorozatban is, pl: Jennifer Love Hewitt Szellemekkel suttogójában, szintén néhány rész erejéig...
Majd megkukkantom, mennyire volt jó a Freaks and Geeksben, de Biff karakterét nehezen tudja nálam felülmúlni :)
A mozibevételeket böngészve láthatjuk, hogy egyre több a kiemelkedően sok bevételt jegyző filmek száma. Pár évvel ezelőtt még csak 4 film volt, amely átlépte az 1 milliárd dolláros bevételi határt, jelenleg ezen filmek száma már 14 (a Baljós árnyakat is beleszámolva).…..
A Halo világa már sok játékost elvarázsolt. A Microsoft eddig 3 részt készített (egyik) legismertebb játékából, majd egy kis szünet után egy újabb trilógia készül. Ennek első része a Halo 4, amely reklámozására, pontosabban egy kis kedvcsinálásra készítettek egy filmet, ez…..