Regisztráció Blogot indítok
Adatok
We.Te

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ám nekem egy sanda gyanúm, hogy nem én világosodtam meg először, miszerint a különböző sportágak támogatása között megfigyelhetőek "bizonyos" eltérések. Vannak olyan szakágak, amelyekbe irdatlan összegeket szokás belapátolni, és bizony olyan területek is akadnak, ahol…..
We.Te 2013.01.23 02:49:11
@yidvags:idézlek..." Én csak egy vélemény vagyok, de ha nem haragszotok: szerintem a rövidpályás gyorskori halál unalmas, ráadásul a tolerálhatónál nagyobb szerepe van benne a (bal)szerencsének. A nagypályás ugyanakkor baromi klassz sport."
Azt gondolom..nem tudod mit beszélsz..a következő hozzászólásod pedig bizonyossá teszi,hogy a rendkivüli irigység beszél belőled,mivel te nem tudnád a gyerekednek finanszirozni a sportolást...ne gondold,hogy itt mindenki gazdag ember..erejükön felül güriznek azért,hogy atehetséges gyerekük érvényesülni tudjon a sportágában és nem mellékesen hazánk jó hirét keltik avilágban..igy hát elvárható ,hogy az állam támogassa őket...egy idő után ez már nem csak a gyerek hobbija ahogy te gondolod....hanem, ha sorra nyeri a versenyeket akkor már nem lehet ill.nem szabad abba hagynia.
Inkább mondanék sok hobbi focista gyereket akik bizony támogatva vannak ők mitől érdemelnek többet,mint pl.a gyorskorcsolyások?
Nagyon tévedsz,hogy családi szórakozás...sajnos talán attól nem elég népszerű,mert ilyen emberek vannak akik ilyen hülye véleményt terjesztenek a világban,mint te és szégyelheted magad,hogy tudatlanul terjeszted az egyéni véleményedet.