Regisztráció Blogot indítok
Adatok
batusoriginal

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ám nekem egy sanda gyanúm, hogy nem én világosodtam meg először, miszerint a különböző sportágak támogatása között megfigyelhetőek "bizonyos" eltérések. Vannak olyan szakágak, amelyekbe irdatlan összegeket szokás belapátolni, és bizony olyan területek is akadnak, ahol…..
batusoriginal 2013.01.22 21:53:37
@miller draft: Én mint igazolt versenyzője a szakágnak úgy gondolom, hogy ne azért kezdjen bárki bele egy sportba mert népszerű és sokan nézik, illetve magasabb összeggel támogatják, hanem azért mert tehetséges benne. És igazán igazságtalannak tartom, hogy ha csak a jeges sportokat nézzük, a mi szakágunk szállítja messze a legjobb eredményeket, és a jeges sportok között sem mi vagyunk a legjobban támogatva. Én úgy gondolom, teljesítményhez mérten kéne támogatni a sportágakat, persze akkor szeretett focistáink éhen halnának :)
batusoriginal 2013.01.22 21:59:05
@miller draft: 200 ezer forint csak 1 pár cipő, hozzá még 150 ezer a penge az egyéb felszerelések nagyjából még 2-3 százezer forintot tesznek ki egy versenyzőnél aki még csak nem is olimpikon, plus egy verseny nem abból áll, hogy kibringázok a focipályára, hanem szállást foglalok tankolok eszem 3-4 vagy akár 7-8 napig aminek az ára versenyenként alsó hangon 150 ezer forint.
Ha szerinted ez lócsöcs akkor biztos nagyon jómódú vagy :)