Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZsófiNóri

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban elszabadultak az indulatok a pécsi rendőrkapitányság videója kapcsán. Sajnos ahogy Szaúd-Arábiában is a csadorba bújtatott, körülmetélt nőket kurvázzák le, amikor megerőszakolják őket (pedig nehéz elhinni, hogyan van egyáltalán lehetőségük kurvának…..
Lábjegyzet Becsüljék meg... 2013.09.03 19:53:10
Kósa beszédéből sokan csak az "ütős" mondaton háborognak, pedig az inkább csak egy szerencsétlenül megfogalmazott mondat, mintsem fizikai fenyítésre való felhívás. Sokkal ijesztőbb a beszédben megfogalmazott többi gondolat.  Amennyire nekem az utalásokból lejött,…..
„Erőteljes médiakísérettel, hiszterizált légkörben, pánikhangulatot keltve a média mintegy felszólítja a tagokat, hogy lépjenek ki (…) Nem szívesen mondom ki, de ilyen módon a jóhiszemű kilépő csupán eszköze a politikai csoportnak, hatalmi harcnak.”, mondotta volt Fekete…..
... pedig nem róla, illetőleg nem csak róla kellene. Bayer Zsoltnak egyetlen egy dologban ugyanis igaza van: a cigány származású magyar állampolgárok helyzete egy olyan kérdés, amiről tényleg beszélni kell. Bayer Zsolttól eltérően én azért tartom a róla folytatandó beszédet…..
ZsófiNóri 2013.01.23 20:28:42
@negondolkozz!majdénmegmondom!: a társadalom ideális esetben becsületes és okos polgárokból állna. ha a nem-becsületeseket rezervátumba záratnád, mit csinálsz a hülyékkel?
ZsófiNóri 2013.01.23 20:33:35
@_wood_: tök jogos a kritika, igazából a pontosabb fogalmazás arról, amit valahogy így hangzott volna: "még ha a sajtóban újra meg újra hivatkozott statisztikák - amikről nem tudom léteznek-e - valóban léteznek és pontosak, és arányaiban valóban nincs több cigány elkövető, nem számítana. Mert a valós tények keveset számítanak, stb.". majd amúgy utánanézek, milyen felmérések vannak, amelyek azinterneten is elérhetőek.