Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsambalaja

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó napot kívánok, egy nagy adag izgalmat szeretnék kérni, de nem ám abból a gagyi kínaiból, hanem abból az igazi, tökös, törvényen kívüli, amerikai fajtából – szólt a rendező határozott hangon. Sajnálom uram, az elfogyott. Mást esetleg ajánlhatnék helyette? – kérdezett…..
 Megint sikerült kiderül, hogy az őszinteség nem mindig kifizetődő egy kapcsolatban, Lali kálváriája örök mementóként fogja ezt előttünk tanúsítani, de barátok között alapvetés, ezzel már meg is van a nap tanulsága, mehetnénk aludni, de sajnos még tébb, mint negyven…..
Dzsambalaja 2013.04.04 15:44:43
@Holabög Rém: Nem kell ahhoz Sixx-nek lenni, hogy valaki jól írjon! De való igaz, hogy kevésbé élvezhető a szöveg, ha erőltetett a "laza" stílusa, és sok benne a hiba...márpedig ez olyan.
Szerettem volna egy jó hírrel nyitni a zanzát, hogy a sorozat fejlődik és a karakterek egyre jobbak lesznek, de ezt az örömöt ma sajnos sem én, sem Ti nem fogjátok megkapni. Majd talán legközelebb. Reggeli közben kapjuk el a kis családot, Lófej Zsófi megint ordít, hogy Anikó…..
Géza lelécelt a sittről, és sikeresen el is bújt Kingánál, ahol még Non-Stop Ádival is összefutott, egy régóta esedékes gyomros bevitelével. Azóta ott táborozik, és ez Ádi fiúnak olyannyira nem tetszik, hogy még a dél-amerikai utazását is lemondta, pedig ott együtt csajoztak…..
Napról napra közelebb sodródunk a kényszerű pihenőhöz. Én biztos ki fogok kapcsolódni, ha már így adódott, de attól tartok, az alkotók a teremtés utáni pihenés helyett újabb nagyszerű jeleneteken fogják törni buksi fejüket. Pedig én tudnék ajánlani egy szép papírdobozt,…..
A napokig tartó akcióvígjátéknak mára meglett a böjtje: egy tökéletesen eseménytelen részt kaptunk ajándékba. Az érzékenyebb idegrendszerű néző így számos líraira hangolt zeneszám alatt itathatta az egereket, miközben a képernyőn az önismeret útján tapodó Kapus éppen…..
Dzsambalaja 2013.02.22 10:10:01
@hannamontanna: Hát üdv itt is! Addig nézz bele egy részbe, amíg lehet, mert márciusban pihentetik majd a TV2-n - helyette vetélkedő műsor lesz.
Hát, ez a sorozat -bár többnyire hv-n követem- három szálon fut. Vannak Bodzásék, ők a maffiózók, csak bénák. Aztán vannak az intézetből jött fiatalok, ők sodródnak, és könnyen megkísérthetőek. És vannak Kapusék: ott az apuka rendőr, Bodzásékra hajt, csak közben a lánya pont egy Bodzás gyerekbe szerelmes...Így leírva egész értelmesnek tűnik, de kivitelzésében inkább abszurd! Egy részt általában úgy lehet végignézi, hogy az ember kínjában röhög...ja, a BArátok köztet tegnap láttam...lehet, hogy ma meglesz az óhajtásod a lelepleződéssel kapcsolatban! (az rtl 2-n 10 után van ismétlés, akkor láttam)
Dzsambalaja 2013.02.22 11:12:43
@hannamontanna: Tényleg, a pezsgő jó ötlet! Bár mások válságán szórakozni, ááá, nem is tudom! Szegény Nóra, nagyon megalázó lesz neki...a tetejébe éppen valami arcpakolás volt rajta, amikor Atikám kibökte: a Juli miatt nem veszi el...
Dzsambalaja 2013.02.22 14:06:25
@Ditti82: Viszont így, hogy igazi amatőrök ( mert azért vannak/lennének tehetséges amatőrök is) a szereplők, viccesebb az egész. Csak az a baj, hogy ők ezt halálosan komolyan nyomják.
A tegnapi részben láttad Bodzás csodás gógyulását? Eddig a nővérke emelgette, tegnap meg -gondolom tévedésből- egyedül átült az ágyáról a székébe...:) És most akkor Rómeó elvesztette a szüzességét vajon? Blanka nagyon aktív volt, szerencsére nem viselte meg, hogy majdnem megerőszakolták, és prosti lett.
A harmadik műszak óvodás kislányok és daduskáik sípos-dobos-nádihegedűs anyák-napi műsorára emlékeztet ahhoz a hősies, összehangolt akcióhoz képest, amelyet Árnyasfalva fegyveres testületének elit osztaga prezentált az Ámor presszó-hadműveletként elhíresült kettős…..
Az elmúlt két nap epizódjait néhány szóban össze lehet foglalni, annyira semmi nem történt. Hanna kínlódott egy kicsit, mert szívatja az egyik tanárja, és mint kiderül Ügyes Péter nyomozásában, azért pikkel rá a tanár, mert Hanna túl dögös (lol). Ezért a következő…..
A pénteki harmincadik rész után úgy töltöttem a hétvégémet, mint Rákay Philip az elkövetkező éveit fogja: előre borzongással. Nem tudom, melyikünknek van erre nagyobb mentsége...lehet szavazni! Én amiatt kerültem idegileg labilis, egyszersmind felfokozott, várakozásteli…..
Manapság nem csak a Tv2 hanem az RTL Klub is initott egy ujj müsort az éjjel-nappal budapestet. Vélemény:Nem rossz de lehetett volna jobb is.Az új sorozat egy Budapesti lakásban játszodik ahol sok fiatal lakik.És eggyszer csak betoppan egy új lako a Valo Világban is megfordulo Aniko.A…..
hogyvolt Bűnök és szerelmek 1x27 2013.02.13 13:00:00
Nincs is annál jobb, mint egy fárasztó nap után megpihenni a kanapén, bekapcsolni a TV-t, és felelős döntést hozva az On the spot helyett megtekinteni a Bűnök és szerelmek legújabb részét! Az egész estét képes bearanyozni egy-egy jobban sikerült rész, és az ember hálával teli…..
A XX. században elején, amikor dübörögtek az avantgarde mozgalmak, született egy pamflet Pofon ütjük a közízlést címmel. A cél természetesen a nyárspolgárok megbotránkoztatása volt, amihez akkoriban - valljuk be - nem kellett olyan sokat tenniük a derék újítóknak. Azt én nem…..
Verekedéssel nyitunk, csuklya alatt rejtőző főhősünk, úgy rúgja szerte-széjjel a testőrséget, mint másnapos fodrászinas a tegnap összesepert hajkupacot. Egy vörösfejű Redman nevű maffiózó menekülne a tetőkön, de hiába, a férfifodrász vonalon maradva, Íjász megfenyegeti…..
A Nagyapám nagyon kreatív ember volt (keratív, ahogy egyszer Bódi Margó jellemezte magát egy délelőtti beszélgetős műsorban bizonytalanul ízlelgetve az idegen szó ízét mosolygó ajkain), a délután futó sorozatokat rendszerint kikapcsolta félidőben, és megpróbált a…..
Förtelmes öt nap volt… Azt hinnéd, hogy a havas lankák majd’ kétezer méteres magasságaiban nem kínoz majd a bánat, mert lefoglal az életedért való ádáz harc (tudod, az, amiről a Dalban a pirosan villogó fiú énekelt), de ez nincs így. Egész egyszerűen nem érdekel már semmi,…..
Dzsambalaja 2013.02.07 11:57:11
@Prof. William: A Tv2 szereti a sikeretelenség ellenére erőltetni a dolgokat...
Jövő szombaton indul A Dal, a köztévé zenés válogatója, aminek az a célja, hogy kiderüljön, idén ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. A tét nagy, a mezőny ennek megfelelően erős, a kertévés tehetségkutató Ki kicsoda és a magyar könnyűzene…..
Én, Bella Tangolita, aki vagyok, az Úrnak 2013. esztendejibe, Vízkereszt havának huszonegyedik napjának delelőjin erős nyilallást érzöttem szívem tájékán, mikor eszömbe is ötlött végül, mi löhet ennek a nagy szenvedelömnek az oka neki. Mi vár rád te szögény, mondtam is…..
hogyvolt Házasodna a gazda - 1x05 2013.01.07 10:00:00
Az ünnepek után a nosztalgia HV-t Andreas tanyáján folytatjuk, aki úgy gondolja, hogy véget vet a hülyéskedésnek, itt az ideje, hogy megtudják a csajok, mi az a kőkemény falusi élet: az éléskamra kiürült, Bambit mégsem kellene a bográcsba tenni, ezért iszkiri le kajáért a…..
A jubileumi adás előtt egy nappal vagyunk, ehhez mérten eléggé rezignáltam várom a fejleményeket...Felcsendül a főcímzene, amiről eddig méltán feledkeztünk el, pedig van neki erénye: rövid. Javaslom, hogy behunyt szemmel hallgassuk, így megkímélendő magunkat a női és férfi…..
Na, tessék, egyszer marad ki az esti dózis, és mennyi mindenről maradok le… Rómeó hirtelen kialakult ragaszkodásánál csak a Bodzás fiúk önzetlen szeretete szívmelengetőbb, csak persze egyik sem igazi. Frenki és Lorenzó tiltakozására a Pádre csak legyintett, de szerencsére itt…..