Regisztráció Blogot indítok
Adatok
365079 (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anikó nem érti, hogy a Camponába deportált Csodák Palotája miért a hallássérült gyerekeken akarja behozni a felmerült pluszköltségeit. Korábban mindig bejutottak ingyen, most azonban a felnőtteknek teljes árat kellene fizetniük. De ezt persze telefonos egyeztetés után a…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Két fiatalembert végeztek ki a hétvégén Iránban. Egy rablásban vettek részt, amit Isten elleni bűnnek nyilvánított a bíróság. Az AP hírügynökség fotóriportere is megörökítette a két 24 éves férfi akasztását vasárnap Teheránban. A bűnük annyi volt, hogy bozótvágó…..
365079 (törölt) 2013.01.22 18:29:33
@Mindenki Fake: baromarcú gyerek! azzal van a baj, ahogy kivégzik őket (show-t csinálnak), meg amilyen indokkal halálba küldik őket (egy kitalált szellemlény megsértése az indokolás gerince)
ezeket az indokokat, hogy isten ellen követtek el bűnt, holnap rád is kenhetik és mivel egy nonszensz érv, ezért aztán védekezni sem fogsz tudni ellene

a halálbüntetés is meghozható demokratikus keretek közt, független bíróság által, ahol van fellebbezés, vannak jogállami garanciák, tettel arányos büntetés stb.

Iránban nem csak a gyilkosokat végzik ki, hanem akire éppen rámutat a vallási őrült a turbánban
melegeket, szerelmes párokat, akik a család akarata ellenére éltek nemi életet, istenkáromlókat, hitehagyókat is, akik csak egy karikatúrát rajzolnak a terrorvallást alapító prófétájukról

mellesleg Iránban meredeken nő a bűnözés, nem hat a halálbüntetés, semmi visszatartó ereje nincs sajnos, pont azért, mert össze-vissza alkalmazzák, és csak az alsó néprétegek elnyomásának eszköze, aki befolyásos, az mindent megúszhat
Sokan és sokszor vitáztak már arról, hogy szabad-e gyereket motoron szállítani. A törvény megengedni, amennyiben eléri a lábtartót, sőt, léteznek fixen felszerelhető motoros gyerekülések is. A japánban készült videó megnézése után mi is elbizonytalanodtunk – rossz nézni,…..