Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Begi Lotfi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétségtelen, hogy az Eagles Of Death Metalnak jó hülye neve van. Ez a péntek esti terrortámadás nélkül is egyértelmű volt. Például a legutóbbi lemezük megjelenésekor, október elején az összes Nottingham-környéki lemezboltban a metálrészre volt besorolva a Zipper Down című…..
Begi Lotfi 2015.11.15 13:23:15
Tegnap hallottuk a hírt, hogy valami komolyan készülődik a Guns N' Roses háza táján. Titokzatos twitteres üzenetekről, jólértesült bennfentesekről és családtagokról suttog a zenei sajtó. Mi, a Lángoló Gitárok munkatársai, minden tiszteletünk és szeretetünk mellett nyíltan…..
Begi Lotfi 2015.11.14 21:13:44
A fenti videó bejárta a teljes zenei világsajtót. Ezer olasz játssza el egyszerre a Foo Fighters Learn To Fly című dalát. Mindezt azért, hogy a Foo Fighters végre elmenjen Olaszországba. Nagyot nem kockáztatott az, aki arra fogadott, hogy a zenekar reagálni fog erre a…..
Begi Lotfi 2015.08.03 00:10:38
@spidey: egyszerre sirok és nevetek azon amit irtál...
Dr. Dre tisztába is tette ezt a Detox dolgot gyorsan:  Nem tetszett. Nem volt jó. A lemez egyszerűen csak nem volt jó. Halálra dolgoztam magam rajta, de nem éreztem, hogy jó munkát végeztem volna. Szóval producer-rapper több mint másfél évtizede várt nagylemeze sosem lesz…..
Begi Lotfi 2015.08.03 00:05:17
Slash a Guns N' Rosesban töltött évei alatt átélte a rocknroll minden részét. Szó szerint ő maga volt a rocknroll. Amikor kikerült a zenekarból én személy szerint azt jósoltam volna, hogy még mélyebbre süllyed az alkoholba és a drogokba. És talán egy ideig így is lehetett, a…..
Begi Lotfi 2015.07.02 14:20:52
Van is már egy szám róla, az a címe, hogy After Below, ami meghallgatható itt alább. Egyébként nem a saját neve alatt fut majd a projekt, hanem a pár éve már egyszer feltűnt Trickfingert használja, de csak ő csinálta a zenét, senki más. Frusciante egyébként már jóval a Red Hot…..
Begi Lotfi 2015.01.30 01:50:59
Az ABC charlestoni tévéadóján éppen a reggeli hírműsor ment, és jött volna az időjárás-jelentés, de a kép lefagyott, és a meteorológus pali ott állt a színes kép előtt, ami nem mozdult, és egy grafikus inzert sem jelent meg rajta, se nap, se felhő, se hőmérsékleti adatok,…..
Amikor hetekkel ezelőtt az m1 megmutatott pár percet a Fapadból, Kálomista Gábor áldokumentumfilmes vígjátéksorozatából, akkor azt írtam róla, hogy két perc alapján ez még egész vicces lehet. Most megnéztem két teljes epizódot, és továbbra is ugyanezt gondolom. Igen, a…..
Begi Lotfi 2014.10.06 01:33:50
Kanye "Isten vagyok" West a hétvégén Philadelphiában (illetve Los Angelesben) lépett fel a Made In America fesztivál egyik headlinereként. Volt ennek egy webstreamje, amit ügyes emberek szépen rögzítettek, hogy az olyanok, mint például én, beilleszthessük azt egy posztba. Szóval…..
  A Tool azt nyilatkozta a legutóbbi nagylemezénél, hogy ígérik, nem kell öt évet várni a következő stúdióalbumukra. Nos, igazat mondtak. Nyolcat kellett. Már ha igaz az, hogy idén megjelenik az új anyag. Állítólag Adam Jones gitáros nyilatkozta most azt, hogy teljesen kész van…..
A Buzzfeed és más oldalak válogatásából mutatjuk meg, mit csinált tegnap Billy Cyrus Miley nevű lánya a gálán, hogyan állt össze az N'Sync, és még pár ikonikus mozzanatot. Nem sokat vesztettünk azzal, hogy kihagytuk. Egy gif az ugrás előtt, a többi utána, jó mulatást. Miley…..
Kanye West - Yeezus(Universal) Először is szögezzük le: az, hogy Kanye West felhasznált egy Omega-hangmintát a New Slaves című dalban, még nem lopás, illetve nem nagyobb lopás, mint az egész lemezjátszókra és samplerekre épülő hiphop, vagy akár Fatboy Slim mindenhonnan…..
Begi Lotfi 2013.06.18 10:56:45
@Mr.Anderson: Hol olvastad hogy le kell borulni? Én amióta a zenei piacon tevékenykedik, beleértve a produceri munkáit követem őt is nagyon inspirálónak találom a zenéjét! Főleg a korai lemezeit!
Ennyi! Lehet szeretni, lehet utálni de azt nem lehet elvenni tőle hogy a világ egyik legnagyobb hatású producere a kétezres évek óta!
Begi Lotfi 2013.06.18 10:58:18
@VT22: miután a boritón feltüntette az eredeti szerzőt, és szöveg irót (Presser-Adamis) innentől kezdve ez nem lopás! Innentől kezdve bármikor kopogtathat az eredeti szerző a jussáért!
Mostanában kevés nagyobb rajongói bázisokat egyesítő összebútorozást tudnánk elképzelni elektronikus berkeken belül, mint Skrillex és Diplo kollaborációját. Az amerikai producerpáros most meghúzta ezt a lépést, és közös erővel, Jack U néven fogják tovább tesztelni füleink…..
Létezik egy vakmerő, kortárs irodalmi alapokon nyugvó műfaj, amely új muzulmán ifjúsági kultúrát teremtett. Fegyvere a punk, erejét Allah tanításaiból nyeri, határai és körülményei pedig éppoly zavarosak, mint a fundamentalizmus és a punk devianciájának összehangolása.…..
Begi Lotfi 2013.03.01 01:03:35
Fellélegezhetünk, jegyhez jutott Vörös Gábor, az Ossian és a Fahrenheit EGYKORI bőgőse, aki egy múlt heti emlékezetes hiszti után a magyar internetes népművészet legújabb sztárjává avanzsált nagyjából egy délután alatt. Vörös ugye azt szerette volna, ha kap pár…..