Regisztráció Blogot indítok
Adatok
interkozmosz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  (Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI) Orbán Viktor átadott egy sertéstelepet. Ez így elsőre kicsit furcsán hangzik, hiszen miért adna át egy egyszerű sertéstelepet Magyarország miniszterelnöke, miközben a Parlament előtt ezrek tüntetnek ellene. Természetesen a sertéstelep…..
interkozmosz 2014.11.19 13:32:14
Csak az a rossz szag ne lenne. Jogilag, büntetőjogilag vélhetően megint nem történt semmi, csak éppen nagyon belelóg a büdös zokni a halászlébe. Igen, Magyarországot is elérte a napok óta tomboló lengyel lehallgatási botrány. Nem is kicsit, hanem nagyon. Az, hogy a PKN Orlen…..
prezentáció1 A linkre kattintva található az elcserélt területeket bemutató képes tájékoztató, melyet a bíróságnak bemutattam. ..
interkozmosz 2013.01.21 23:21:23
@Stradlin:

Elnézést, hogy beleszólok, de szerintem itt csak a riporter kérdezett az anyagi előnyre, amire a szóvivő úr kitérő és számomra érthetetlen választ adott. Nem értem ui., hogy miért érte azáltal nagyobb kár az államot, hogy "csak" az épület került eladásra. Egyébként ki a tettes, ha most mindenki bűntárs illetve bűnpártoló.
interkozmosz 2013.01.21 23:41:50
@Stradlin:

Ja, még egy apró észrevétel, azt hiszem a hűtlen kezelést és a hanyag kezelést nem a
szándékosság tekintetében különböztetik meg, hanem az a tényállásból következik. Tehát a hűtlen kezelés tényállási elemeiből következik, hogy az csak szándékosan követhető el és nem azért hűtlen kezelés mert szándékosan követték el.
interkozmosz 2013.01.22 00:02:58
@Stradlin:
Köszönöm a gyors válasz, bár továbbra sem értem a szóvivő úr magyarázatát a telek nélküliségről. A Székely Árpádról lemaradtam, de ő meg a nagykövet volt, bár ez nem zárja ki, hogy vagyonkezeléssel is meg volt bízva.