Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NikolaiTheCritic

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözletem! - NE NÉZD ÓRÁKIG A BÉRLETEM ÉS A DIÁKOM! Többet ér a becsületem 155 ft-nál. - KÖSZÖNJ! Ha valaki úgy kezdi, hogy [köszönés] egy [diákot/felnőttet/90%-osat] kérnék [állomásig], akkor ne csak a jegy árát nyögd be, vagy még azt se... - AKI INTEGETVE FUT, AZ…..
Nikolai The Critc Ez még megvan??? 2013.08.14 20:52:20
Üdv. Azt hittem törlődtem... Na de még nem... Akkor hamarosan nekilátok egy-két témának ami mostanában zavar. N.T.C..
Üdvözletem!2-3 év aktív használat után lenne pár közlendőm egy ízléses levélben. Véleményeket várom. "Sziasztok kedves facebook "lakok"!Ugyan itt is megy mindig háttérben az oldal, de veletek ellentétben én tényleg KAPCSOLATTARTÁSRA használom. És megfogalmazódott bennem…..
Nikolai The Critc Bemutatkozom.... 2013.01.21 19:05:26
Üdvözletem.Mivel ki tudja ki olvassa ezt a blogot, ezért a nevem, korom, képem etc. még titok. Hogy mi a blog célja?Hátőőőő.... Kritika! Pontosan... Egy kis görbetükör senki se árt senkinek, mástnem rühellsz engem, név nélkül.De lesz itt még pár apró teszt, néha…..
E-Penis.Mindenki ismeri azt a jelenséget amikor valaki egy komplett lúzer, viszont van neki nem kevés pénze, ezért gépbe fekteti azt.1. Nem érdekel a hasonló gigakockákon kívül, hogy neked GDDR5-ös videokártyád meg i7-es procid van, de még a vizhűtéssel se csajozol be. 2. Ezzel…..