Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fakeuser

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kaszkadőrnő, aki a Supergirlben Melissa Benoist helyett ugrált és kismillió másik tévésorozatban és filmben is szerepelt már, eleve az egyik legismertebb ANW-versenyző, hiszen ő volt az első nő, aki az amerikai döntő akadálypályájának első szakaszát be tudta fejezni (és a világon ezzel a második,…..
Van pár szakma, amely nevében és olvasmányélményeink alapján még benne van a köztudatban, de az elmúlt évtizedekben teljesen és maradéktalanul kihaltak, eltűntek. Ezekből adok most egy csokorra valót. Villamoskalauz Akárcsak a vasúton, hajdanában a BKV villamosain és autóbuszain is kalauzok…..
A "Galaktika Arca" verseny kapcsán igazán időszerű, hogy toplistába rendezzük a legszebb SF színésznőket is. Lesznek itt szőkék, barnák, vörösek, feketék - és kékek is. Egyelőre csak filmekből merítünk, de a szöveg helyett beszéljenek a képek! A lista…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..