Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabad Vagyok

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w1948 vesd össze: jw.org..
Szabad Vagyok 2013.04.11 09:28:51
@Volt Tanú: Akár igaz is lehetne.
Szabad Vagyok 2013.04.11 09:48:12
@Volt Tanú: Társulat egyébként is jellemző ez a hozzáállás. Ha hibáznak akkor azt mondják, hogy az igazság akkor fog kiderülni, ha teljes dél lesz. Így minden amit benéztek az nem gond csak később lett náluk világos.
svtor Azt akarták, hogy a babánk meghaljon! - Paul Blizard és családja története..
Szabad Vagyok 2013.03.15 12:32:25
@svtor: Ez gyomorforgató!

"Önök kerülik a vallásuk korábbi tagjait?

Nem kerüljük azokat, akik valamikor megkeresztelkedtek Jehova Tanúiként, de már nem prédikálnak másoknak, és talán már nem is ápolnak kapcsolatot velünk. Sőt, felkeressük őket, és megpróbáljuk újra felébreszteni a lelkesedésüket."

Hazugság, hazugság hátán!!!!!!!
beküldő: metanoia *** Jehova Tanúi az ilyen "hitehagyottakra" mutogatva érvelnek amellett, hogy ha valaki "elhagyja Jehovát", a földi szervezetét, az Őrtorony Társulatot, azzal bizony ez fog történni. Ez nem igaz. Körülbelül 40-50 exJT-t ismertem meg eddig személyesen és kb.…..
Az Őrtorony Társulat felett eljárt az idő, egy vesztes háborút vív... Jehova Tanúit egyre agresszívabban próbálja elszigetelni a számára kellemetlen információktól; teszi ezt a kiadványokban és az előadásokban is egyre sűrűbben, erőteljesebben. Már az alámerítkezési…..
Szombaton (2013.02.09.) 14 órakor egy interjút készített velem Gyuri bácsi a Civil Rádió Hétpecsét című műsorában. A 2 részletben feltöltött [~45 perces] interjú innen meghallgatható: http://www.civilradio.hu/archivum.php Hétpecsét [eddigi Hétpecsét interjúk…..
Szabad Vagyok 2013.03.11 14:12:11
Szabad Vagyok 2013.03.11 14:12:56
@Thyatira: Azt hittem férjed van azért nem randizol.
Szabad Vagyok 2013.03.11 14:23:01
@Thyatira: Búcsúzóul egy buzdító írásszöveggel zárnám a hozzád fűzendő szavaimat :......"majd még meghallgatunk erről máskor is" ...( Csel.: 17:32 )
bojtosne82 youtube csatornáján érdekes videókat találhatunk: ..
Szabad Vagyok 2013.03.07 14:55:36
@EveH: Az a baj ezzel, hogy akár simán igaz is. Így ellehet kezdeni a szolgálatot is. Beindítja a videót és már megy az idő.Úttörőzik.
Örömmel várjuk az építő kritikát és az Őrtorony Társulatot támadó hitehagyottak hazugságainak leleplezését!..
Szabad Vagyok 2013.03.06 18:15:00
@svtor: Jó ötlet! Egyébként azért mindenesetre érdekes, hogy ez a 'hűséges' Jehova Tanuja aki feltette ezt a videót minden valószínűséggel olvassa a blogot. Nála az éremnek nemcsak kettő, hanem 3. oldala is van. :D
Ez a mondata is jól mutatja azt, hogy mennyire van tisztában a tényekkel.
Emlékeztek? "Építünk saját kongresszusi termet, hogy olcsóbb legyen, mintha mindig bérelnénk..." Bővebben a témáról ebben a cikkben és az alatta lévő kommentekben olvashatsz. ..
Szabad Vagyok 2013.02.26 14:12:13
@mjt: Kiskörén amikor legutóbb jártam hihetetlen kevesen voltak. Az a gyülekezet csúcs az előadókkal együtt. A vének volt kommunista diktátorokhoz hasonlóak :P
Amikor még Jehova Tanúja voltam, sokszor hallottam az előadásokon és olvastam a kiadványokban, hogy a „hitehagyottak” (azok az emberek, akik önként hagyták ott a szervezetet) szándékosan aláássák a tanúk hitét hazugságokkal. Azóta számtalanszor elgondolkoztam ezeken a…..
Szabad Vagyok 2013.02.12 09:07:53
@Volt Tanú: Azt hiszi ez elégtétel ez neki, mert a itt a blogon írtunk arról, hogy éjszakánként feketén kereste a pénzt nem keveset szocpolos házakon. Amivel nem is lenne gondom, mert nem érdekel csak akkor ne játssza már meg magát.Tudod, ha már név nélkül is felismeri magát valaki akkor csak igaz lehet az adócsaló kis élete amit próbál fedezni.
Szabad Vagyok 2013.02.12 10:28:01
@baland: Fel lehetne egyébként. Ezek azt hiszik, hogy csak az a fekete munka amit az adóbevallásban nem rögzítenek. Pedig az aki vállalkozik nagyon jól tudja azt, hogy mennyi engedélyre van szükség, papírügyek intézésére ( ami pénzbe kerül ) ahhoz, hogy egy építkezésen hivatalosan is dolgozhasson többed magával és műszakilag is átvegyenek egy házat. Alkalmazott és saját maga után vajon hogy fizetett járulékot, szja? Egyébiránt ez a fekete munka engem annyiban zavar, hogy ezek a " szent életű " emberek adnak tanácsot a csóróknak akiknek kajára alig jut, hogy hogyan osszák be a pénzt és tanácsként javasolják, hogy hagyják ott a fekete melót, miközben ezerszer rosszabbak a testvéreiknél akiket kritizálnak.
„…tanuljátok meg a szabályt: „Ne menjetek túl azokon, amik írva vannak”, … Mert ki tesz téged mástól különbözővé?... „ - 1 Korintusz 4:6,7 Ha valaki úgy gondolja /én igen/, hogy őszintén meg szeretné vizsgálni, nem csak azt „amiben hiszünk, hanem azt is, hogy az a…..
Változatlanul közlöm a legutóbbi gyorsbeküldőn érkezett üzenetet: *** Nagyon rég kerestem azt a valakit aki ezt a világegyetemet létre hozta és az egész földet beleértvel mindent !! Nem nevelkedtem vallásos családban !! Az élet kegyetlen téfát Üzött velem , és csak halottam…..
Feladó: Koordinátor Címzett: Küzdős Szia Küzdős Továbbra is személytelennek tartom az emailt, de hát nincs annyi időnk, hogy gyakran beszélgessünk telefonon. Így a munkahelyemen két telefon között azonban le tudok írni pár gondolatot. Sokat gondolkodtam azon, amit a…..
Mi történt 2012-ben Jehova Tanúi szervezetével? 2012. január 10-én ezt a jegyzetet írtam, mit sem sejtve az év későbbi történéseiről: "az őrtorony utolsó erőivel tartja magát mert akiket küldenek harcosokat azokat sorra kiszabadítjuk. Egyre kevesebb bevethető szellemi ember…..
Szabad Vagyok 2013.01.22 13:35:28
@Volt Tanú: Meg kell hagyni nagyon beteg ez a fajta gondolkozás amit rövidtávon sem lehet normálisan kivitelezni. Egy idő után belebetegszenek a kényszereikbe.
Szabad Vagyok 2013.01.22 17:44:41
@Ismeretlen név: Hehe, évről-évre csökken az óraszámuk, hogy ugyan valaki legyen már kisegítőúttörő. Emlékszem anno 70-ről 50 lett, most 50-ről 30, 30-ról ...pár év múlva nem lesz miből lefaragniuk a szerencsétlen barmoknak.