Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chang Beer

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig hol van még az önkormányzati választás. ..
Chang Beer 2019.07.23 19:51:54
@Cycmen: jáájj, nem a fideSSre kellett vóna szávázni?
Nincs semmi baj a magyar jogállamisággal, hiszen a demokrácia sértetlen, választások vanna, senkit nem tartóztatnak le a véleményéért – ez a szokásos hárítás a kormányoldalról minden kritikára. De most belülről jött a beismerés: a jog nem uralkodhat az állam felett...
Chang Beer 2019.04.13 11:01:47
@Európai téridő: akkor jól van ez így, megnyugodtam!
Ugyanahhoz a pártcsaládhoz tartoznak, mégis két malomban őrölnek. Ha az Európai Néppárton belüli vita pusztán arról szólna, mi az, ami megengedett és mi az, ami nem a kereszténydemokrácia keretein belül, eszünk ágában se lenne hosszasan értekezni erről a problémáról. A tét azonban sokkal nagyobb,…..
Chang Beer 2019.03.01 10:23:35
@Róbert Székely: mikor zavarták a tények és az igazságok a fidesst?
    "A Magyar Tudományos Tanács programmja mindenekelôtt tervszerûséget belevinni a tudományos kutatásba. Ezt az egyes intézmények munkatervének összehangolásával éri el. Ezenkívül biztosítja azt, hogy az egyes elméleti kutatásokat azonnal a gyakorlatra alkalmazzák. Például az összes tudományok…..
Úgy tűnik, nem kegyelmez a Nemzeti Együttműködés Rendszere senkinek és semminek. Ezúttal a tudomány kisszámú, ám befolyásos képviselőjére akarja ráerőltetni a NER kényszerzubbonyát Palkovics miniszter úr segítségével Orbán Viktor. Bár Mészáros Lőrinc viszonylatában aprópénznek számító összegekről…..
Nyilván sokan törik azon a kobakjukat, vajon mi a célja a magyar kormánynak a Stop Soros névre keresztelt törvénnyel, illetve a hozzá kapcsolódó alkotmánymódosítással. Orbán ugyanis sokat kockáztat a nyíltan a civil társadalom ellen hangoló jogszabály erőszakos áttolásával, hiszen a német…..
Miszticizmust és mélyről jövő indulatokat egyaránt hordoz a Fidesz aurája. Abban azonban nagyban hasonlítanak a jelenlegi kormánypárt ellenfelei és hívei, hogy olyan tulajdonságokkal ruházzák fel vezetőjét, melyek köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. A pártot övező tévhiteket igen jól…..
Ezt se a Fideszben vagy valamelyik közpénzből felfújt háttér-intézményében találta ki valaki, hanem egy Kreml-barát nyugati újságíró és az orosz propagandagépezet hozta össze – derítette ki az Átlátszó. ..
Korábban már írtuk, hogy a Riasztás című műsor vezetője, Kisléghi-Nagy Rudolf információink szerint otthagyja a Hír TV-t, és a Mészáros Lőrinc tulajdonába került Echo TV-nél folytatja. Most ezt a hírt megerősítette a Magyar Idők a diadalmas Újabb csapás érte a Hír TV-t című cikkében, sőt,…..
Chang Beer 2017.02.22 20:43:57
Leleplező cikksorozatot készít az Index Rogán Antalról és környezetéről, amiből az derül ki: a propagandaminiszter tudatosan építkező politikai karrierje mögött olyan ügyek húzódnak meg, amiket utoljára a Keresztapában láthattunk. ..
Chang Beer 2016.11.14 18:30:32
Egy volt kisgazda frakciótitkár és a MIÉP-es exképviselő a Matolcsy nevű jegybankelnök doktori témavezetője. Hogy Matolcsy kb. 30 éve ontja az ezoterikus ökörségeit a gazdaságpolitikáról, de csak most jut eszébe megismerkedni a gazdaságtudományok ortodoxiájával, amivel miniszterként,…..
(kép forrása) Ezen a hétvégén megszerezte a Jobbik az első egyéni képviselői mandátumát a Parlamentben a tapolcai időközi választáson.  Ez egy igen szomorú hír Magyarország számára, hiszen egy szélsőjobboldali gyökerű, alapjaiban nyugatellenes párt nem szerencsés, hogy…..
Chang Beer 2015.04.19 14:46:19
@maxval bircaman szerkesztő: Figyelj már az írásra, te húgyagyú:"1998 óta fideszes többség vezeti a várost, a baloldali pártok 2014-ig bezárólag folyamatosan veszítettek a támogatottságukból, már 2006-ban kiesett a képviselőtestületből az utolsó helyi SZDSZ-es képviselő is." - milyen loberális elnyomásról beszélsz?! 2010-óta a fideSS van kurmányon, a rohadt maffiavezéreddel az élen! Bolgár fattyú..
Nem biztos, hogy pont nekem kellene a tegnapi X-Faktor adásról írni, mert egyrészt úgy érzem, hogy az elmúlt 100 epizód alatt mindent, de tényleg, MINDENT leírtam már az RTL tehetségkutatónak álcázott showműsoráról, ami le lehetett, vagy le akartam, másrészt pedig a…..
Ha valamikor, most igazán szüksége lenne a kormánynak az éppen szétvert külügyi tárcára. John McCain, amerikai republikánus szenátor, a Fidesz régi szövetségese ugyanis immár nemcsak azzal vádolja Orbánt, hogy egy neofasiszta diktátor, hanem azzal is, hogy a magyar vezetés…..
Chang Beer 2014.12.04 19:52:37
@maxval birca hozzászóló: Te, még mindíg külföldön vagy, mert itthon lekapcsolnának vidáék? Mennyit kell még baromkodnod /bocs, bikáskodnod/, hogy a kis stiklidet elfelejtsék?
Seszták Miklós, fejlesztési miniszter december 1-jén benyújtotta a paksi beruházás kevés kis átláthatóságát is megakadályozó javaslatcsomagot. Az új szabály szerint el lehet utasítani az olyan adatigényléseket, amelyek a paksi bővítéssel kapcsolatos szerződésekre, az ún. Megvalósítási…..
IFL Gazdaság Orbán Trianonja? 2014.12.02 10:48:21
Szóval már megint sikerült nemzeti örökségünket beváltani az európai nagyszínpadon. Nagyon ügyesen és komoly stratégiát követve nyalták ki előljáróink a rossz segget. Eladták az országot vagy csak megint ennyire hülyék? Miután az egyetlen és logikus lehetőségünket a…..
Chang Beer 2014.12.02 16:30:49
@szekertabor: de, megéri
Szeretném jelezni Önnek, hogy korábban sem ment el az urizálás és a villaépítés, egyik kormányzati időszakban sem. Emlékeztetném arra, amit az Ön által is vezetett párt a korábbi kormányzat prominenseinek kilövése során folyamatosan hangoztatott, valamint arra az ígéretre,…..
Nemzetközi pénzügyi körök által koholt rágalom, hogy Magyarország kormánya a civil társadalom lerombolására törekedne. Távol áll tőle! Néhány egyszerű szabály betartásával bárkiből lehet jó civil, akit a kormány támogat...
Chang Beer 2014.11.30 16:21:47
Úgy meglepődött néhány bloggertárs azon, hogy a Hír TV nekirongyolt a tüntetésszervezőknek, mintha Rogán Tóniról az derülne ki, hogy egyszer véletlenül piaci áron adott el ingatlant a haveroknak. Pedig tök logikus a lépésük. Igen, minden normális embernek eldurran az agya azon,…..
A Magyar Nemzet megírta, a Hírtévé pedig lehozta, hogy Várady Zsolttal, az elmúlt hetek tüntetéseinek egyik szervezőjével szemben a rendőrség kábítószerrel való visszaélés vétsége miatt tizenegy évvel ezelőtt eljárást indított. A kábítószer mennyisége felfoghatatlanul…..
Élelmiszerre, kozmetikumokra, kávéra, alkoholos és alkoholmentes italokra összesen 3210 milliárd forintot költöttünk 2013-ban. Ekkora mértékű a fogyasztás, amelynek újraelosztására most kísérletet tesz a kormány.  Ahelyett ugyanis, hogy ennek a pénznek nagy részét a hazai…..
Tudtuk, hogy arcvesztés nélkül nehéz lesz ebből kihátrálni. Hát most élvezzük ki a NER-hivatalnokok hebegésének-habogásának minden másodpercét.Első felvételünk még akkor készült, amikor mindenki úgy tudta, hogy a vezér hajthatatlan, keresztülveri tűzön vízen át a…..
Chang Beer 2014.11.04 11:42:21
@maxval birca hozzászóló: tényleg nem Magyarországon élsz?
Tényleg adóügyi eljárás van folyamatban ellened?
Te tényleg ilyen hülye vagy?