Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PumaLBust

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemhogy kinevetnénk, hanem egyenesen kitépnénk a hálókártyát a gépéből (jobb bele sem gondolni) annak, aki ezt merészelné állítani a Firefox 2-ről. Vagyis minden idők egyik legfalánkabb memóriazabáló böngészőjéről. Csakhogy a srácok a Mozillánál belevetették magukat az…..
Ez egy rendkívül hülye történet. Szegény Lány, nevezzük így, végig különböző hazugságok között örlődik, és nem csodálom, hogy nem ért semmi. Én se sokat. Sziasztok! Ez a történet nem szakításról szól mivel gyakorlatilag nem is jártunk! :( De mai napig nagyon nagyon…..
Mi lehet ideálisabb egy olyan osztálykirándulásnál, ahol 13 fiú és 1 lány? Ha fordított az ivararány, és az az 1 is én vagyok. De sajnos ez nem az a sztori. Itt egy triatlonozó sráccal kavar egy röplabdás lány. A sportszerelmeknék nincs is szebb dolog, de vannak sportok, amik nem…..
PumaLBust 2008.03.04 11:01:00
Siránkozhattunk volna egy kört arról, hogy "bezzeg, amikor mi még kigyerekek voltunk, volt rendes foszlós kifli a boltban, aminek kalácsszerű tésztáját szinte szét lehett tekerni és úgy mártogatni a napközis kakaóba", de nem siránkoztunk, inkább röhögtünk egy nagyot és…..
Az Oscar maratoni éjszakája után milyen más történetet is választhattam volna, amikor a levélíró rögtön így kezdi levelét: Az alábbi levelet küldtem nektek, de címet nem írtam hozzá... Szóval ha érdmesnek tartjátok feltenni a sztorit az oldalatokra és nem találtok neki címet…..
PumaLBust 2008.02.25 10:39:19
Próbálja ki egymás után ötvenszer kimondani szép lassan azt, hogy "kalocsa"! Ugye milyen hülyén hangzik? Nem is magyaros. Talán koreai? Albán? Vagy kínai? Nyilván nem véletlen, hogy sok-sok cikluson át SZDSZ-es polgármestere volt ennek a "magyar" településnek.…..