Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaiChee

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány már a jövő héten tárgyalhatja a kereszténydemokraták javaslatát. Unortodox megoldással fordítaná meg a népességcsökkenést a KDNP. Információink szerint a párt olcsó, forintalapú hitellel és lakással támogatná azokat a házaspárokat, akik vállalnák, hogy…..
LaiChee 2013.08.11 12:06:25
Hogy is mondjam finoman. _ (Bevezetés) A 2010-ben uralomra jutott egy ilyen új, egy másik, egy, nos, egy adminisztráció. (A továbbiakban: izé.) Ez a izé a legóvatosabb becslések szerint is kevesebb, mint három év alatt maradéktalanul felszámolta a magyar demokráciát,…..
LaiChee 2013.08.07 09:25:49
@imres: Úgy vagyok vele, hogy az, aki (idáig olvas) és ekkora baromság leírására képes, az mindenre képes. Annak nagyon vastag a bőre nyaktól felfelé és nem eléggé cicomázottak az agytekervényei.
Buta, mint a segg.
Ráadásul mindenféle ocsmányságra képes.
A kormány által tervezett nemzeti játéktermekben nemzeti szerencsejátékokkal ismerkedhetnek meg a szerencsések és a függők – jelentette be Rogán Antal a Balaton Sound VIP-mosdójában rögtönzött sajtótájékoztatón. Forgózás zsetonért, snóbli, zsír, vetkőzős zsír,…..
LaiChee 2013.07.17 11:58:26
@Az Igazi Trebitsch: Hehe...De mindig tiszta vizet öntenek a nyílt kártyák közé...(nehogy a pálinkába keveredjen...
Ma jelent meg a Blikkben Takács Gábor Fideszes önkormányzati képviselő üzleteiről egy cikk. Eszerint a politikus felesége, anyósa és testvére fejenként négy dohánykoncesszióhoz jutott Miskolcon, cégei pedig 15 millió forintos támogatást kaptak idén tavaly pedig…..
Egészen hihetetlen, és egyben borzasztó, hogy 2013-ban még lehet azzal szavazói szimpátiát elnyerni, hogy valaki kijelenti, hogy a 2006-os rendőri túlkapások elfogadhatatlanok voltak. Ez kicsit olyan, mintha azzal lehetne szavazatot nyerni, hogy egy párt kiáll amellett a nézet mellett,…..