Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tivadar tábornok

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán ma még nem is tudjuk, milyen sokat jelenthet a tegnapi Gyurcsány-beszéd az Orbán-rezsim leváltásában. A korábbi miniszterelnöknek az volt a célja, hogy új szeleket fújjon az ellenzék hajójának petyhüdt vitorlájába. Értésére adja kollégáinak a demokratikus oldalon: ha…..
Tivadar tábornok 2013.02.25 14:24:49
@leponex: Kedves Leponex, nekem egy kissé offtopic jellegű kérdésem volna. "Te mint királypárti" milyen királypárti álláspontot képviselsz? :)

(Azért ez sem teljesen offtopic kérdés ám, hiszen Ferenc múltkori írásában magát "köztársaságpártinak" nevezte magát, tehát nem kerültünk olyan messze. De tényleg érdekel, hogy a királypártiság alatt mit értesz)
Tivadar tábornok 2013.02.25 17:50:17
@leponex: Hát, ha a csőbehúzás szándéka nem is forgott fenn, de a régi nick stimmel :) Régebben főkancellári rangban voltam, de aztán úgy éreztem, túl sok időt töltöttem idefenn a blogoszférában, ezért eltűntem, és külső szemlélőként követtem az eseményeket.

Ami a válaszodat illeti: a liberális maszlaggal hellyel-közzel egyetértek, de úgy gondolom, közjogi szempontból, amit írtál, sok helyen sántít (például az uralkodói felhatalmazás jóval összetettebb) szerintem. De igazából én nem a dolog teoretikus oldalára vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy ezt a magyar valóságba hogy akarnád átültetni? Úgy értem, hogy elméletben könnyű királypártinak lenni, de magyar királypártiként milyen állásponton lennél? És miért? :)

Tényleg nem a csőbehúzás szándékával kérdezem, érdekel :)
Demszky 2006-os kampányújsága szerint. 2006-ban én még csak 17 éves hormonbajszos közlekedésbuzi voltam, politikával túl sokat nem foglalkoztam, de valamire ráérezhettem akkor, amikor a postaládánkban talált kampányújságot - ahelyett, hogy visszakézből a kukába dobtam volna - a…..
Tivadar tábornok 2013.02.10 13:17:56
@béla a görög: Szerintem azért Demszkynek 20 év alatt vastagon van abban felelőssége, hogy nem lett 4-es metró. Ha nincs, akkor meg annyira végletesen segghülye, hogy kész csoda, hogy levegőt bír venni. Én azokat lógatnám fel az első eperfára, akik 1996-ban azt mondták, hogy nem kell nekünk orosz államadósság helyett metró, majd mi megcsináljuk... elvégre jóval többet ér az, ha eladjuk az államadósságot jóval áron alul, nemdebár?
Tivadar tábornok 2013.02.10 13:19:37
@Önnek megyünk: Én azért még reménykedem az ingyenbékávéban, az üvegbúra alatti Városligetre és a Duna alatti gyorsforgalmi utakban... :)