Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ash

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondja Ferenc, hogy egy Nemzeti Dohányboltban vett egy nagyon nemzetietlenül kipreparált 100-as fehér Malbit magának. Nem tudta eldönteni, hogy mi is pontosan, amit talált, és a boltban sem kapott túl sok támpontot. Segítsünk eldönteni neki, hogy mivel találkozott,…..
Ash 2014.07.04 19:40:40
Elnézést a perforáltért, valóban preparáltat akartam írni csak sietnem kellett, mert ebédszünetben írtam, na.

Itt a kép a zárjegyről, ezt is elküldtem egyébként. Kedves Homár Hilda, tessék frissíteni:
imgur.com/ldw5J2a

A cigi vonalkódja egyébként minden dobozon ugyanaz, abból nem lehet megtudni semmit. A zárjegyen lévő kódszám viszont egyedi, ami jelen esetben a következő: CAA8735591HU 8
Kedves NAV: tudják mi a dolguk...(bárcsak ilyen egyszerű lenne)

A cigihüvelyes téma a Nagylajoson, Tökölin, Mexikói úton illetve Nagyvárad téren lévő boltokban fordult elő, aki nem hiszi járjon utána. Sophiane, Pall Mall, Marlboro márkáknál tuti, a többit nem tudom, de nem zárom ki a lehetőséget. Barátnőm anyja vett olyat is aminek a fele (250 darab fele) össze volt gyűrve, és hiányzott is belőle. Azóta ő is megnézi milyet vesz. Engem mint említettem annyira nem izgatott a dolog mivel egy pakk cigihüvely (250db-os) elég nekem kb. több mint egy hónapra, meg nem is egy nagy tétel (3-450ft), bár egyik kollégám csalódott bennem amiért nem kértem számon és most már belátom igaza is van. Hogy miért jó ez valakinek, nyerészkedik vagy hazaviszi-e nem tudom, de nagyon kíváncsi lennék rá.

Nem vagyok kezdő dohányos egyébként, de be kell vallanom nem tűnt fel, hogy könnyebb az egyik doboz. Mivel pontosan úgy történt hogy kettő dobozzal vettem, abból az egyiket (mint kiderült a kamut) rögtön bedobtam a táskámba, a másikat meg nyitottam ki és gyújtottam is rá, azzal nem volt gond. Egy doboz cigi súlya amúgy sem sok, nem lehet több 20-30 grammnál, meg nem is volt üres a doboz, sőt nem is a piacon vettem, szóval aki egy ilyen nüansznyi eltérést megérez, meg közelről megnézi hogy nem PREPARÁLT kamuval próbálják átb***ni egy boltban, annak respekt.

Ha lehetne egy kérésem a kedves kommentelőkhöz: ne offoljátok már tele a témát (vagy legalább írjátok oda hogy OFF, mint néhányan), mert érdekelne hogy valakivel történt-e már hasonló cigis balhé dohányboltban, meg egyébként is, ne marjátok már itt egymást (meg engem:)), az olyan nem szép dolog.

Köszi.

Ferenc