Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blattvala

102 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkivel megesik, hogy kényes pillanatban kapják lencsevégre. Pláne, ha egy sportolóról van szó, aki éppen csúcsteljesítményen pörög, és nem azzal van elfoglalva, hogy mi kerül majd az albumokba. ..
..
Kiszivárgott egy dokumentum, miszerint unatkozó kirgiz kémek éveken át listázták a HÖK tagjait. Hogy miért magyarul írták a listát, és egyáltalán honnan ismerik a nyelvet, egyelőre nem tisztázott. Az elnök azonban megfenyegette a lista készítőit, hogy amennyiben nem írják át…..
Az uralkodó tinitrendeknek megfelelően egy kreatív dizájner elkészítette néhány sztár vámpír verzióját. Reméljük nem kell megérnünk, hogy egy újabb agyrém keretében ilyen szerepben lássuk őket. Nem uncsi még a vámpírsztori?..
A két szókimondó műsorvezető kiegészíti egymást, mint zsák a foltját. Történt ugyanis, hogy Fiala János (alias KeljFelJancsi) az év elején önálló műsort kapott az ATV-től, "A messziről jött ember" címmel. A téma egészen a műsor kezdetéig tabu, a vendégek számára is csak…..
Mondjuk adakozzunk belőle, kössük le, tegyük félre az unokáknak, vagy csak simán origamizzunk vele. Néhány hiperkreatív hajtogató mester ez utóbbit választotta. ..
Egy fiú, akit a testi korlátai, a kirekesztettség, és az anyagi nehézségek a depresszió szélére sodortak. Egy nagyon közvetlen fiatalemberrel, a határon túl élő, húszas éveiben járó Richárddal beszélgettem a megélt nehézségekről, és mentális problémáinak okairól. A…..
Kényes Kérdés Indulunk 2013.02.16 02:20:08
A Kényes Kérdés blog keretében civil emberekkel készítek online interjút. Az érintettekkel az átélt nehézségekről, okokról és kilátásaikról beszélgetek. A cél, hogy megismerjük mások élethelyzetét, megtanuljuk elfogadni azokat, és szükség esetén segítsük őket, akár…..
Médiabarbár Lego sztárok 2. 2013.02.15 10:20:59
Íme a folytatás. Felismeritek őket? ..
Ő az a fajta csaj, akinek ritkán van pasija. (De akkor sok.) ..
Médiabarbár Agyament filmbakik 2013.02.13 23:42:18
Hiába a sok száz stúdiómunkás, akik árgus szemmel figyelik a blockbusterek minden egyes munkafolyamatát, az egyszeri sasszemű néző így is ráakad a kínos filmkockákra. Íme néhány könnyfakasztó filmes baki. Alkonyat és az öngomboló kabát Halálos iramban - a mozgó…..
blattvala 2013.02.14 14:27:22
@bioLarzen: köszönjük az észrevételt, valóban jogos, korrigálva :)
Médiabarbár A gyerekek felnőnek 2013.02.12 13:35:15
Na ki van a képen? ..
..
Médiabarbár Obama is pórul járt 2013.02.11 14:35:04
..
Elfogtuk Hoffmann Keretszám Rózsa és Noszály Nagyööö Sándor magánjellegű telefonbeszélgetését. - Üdvözlöm Sándor. Minek köszönhetem hívását? Csak nem maga is engem akar szidni? - Áh, hagyha kedvesem, én már régóta nem osztom a Rózsákat. - Jaj de kedves. Akkor…..
Fültanúi voltunk, amint a miniszterelnök egy új sikerfilm ötletéről egyeztet Vajnával. - Hello Andy! Arra gondoltam, forgathatnál egy remekművet a magyar valóságról. - Biztos good ötlet ez így választások előtt, Viktor? - Jogos Andy, jogos. És ha valóságshow-t…..
Fónbetyár Schmitt Pál üzenete 2013.02.11 10:10:55
A következő üzenetet Schmitt Pál kimenő sms-ei között találtuk. A volt államfőtől úgy tudjuk, csak az eset sürgőssége miatt nem volt ideje átfutni a helyesírást. szija szivem!hozál nekem az osanbol pár dobozostelyet, rozs kenyeret, egy kis valyat, egy tábla millkát meg…..
Mindenkinek vannak hibái, még a díszbe öltöztetett sztároknak is. A karikaturisták pedig nem restek nagyító alá vetni ezeket. Jöjjön egy kis celebtorzítás: Melyik a legütősebb?..