Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orantagantagenchua

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves barátaim az Úrban, bár teljesen úgy néz ki, de amit látunk az még nem a tuti, a DiBook.hu még nem indult el rendesen. Amit látunk az praktikusan egy nyilvános tesztüzem. Leginkább azért mondom ezt, mert pont azok a tényezők, amik megkülönböztetnék a meglevő ekönyves…..
E-könyv olvasók Bétateszt II 2013.06.18 21:30:43
Naszóval, ne mondja senki, hogy a Könyvmolyképző nem hallgat az értő közönség szavára. Mellékelten jön az e-könyvgyáruk próbaüzemének második hulláma. Igen, sorkizárt. És zombik is vannak. Lehet kritizálni megint :-) Ha lehet, építő jelleggel. Max Brooks:…..
Orantagantagenchua 2013.06.19 09:03:34
Orantagantagenchua 2013.07.02 14:54:24
@XakosV: Szuper! Engem is nagyon érdekel, nem is szeretném addig a filmet megnézni. Ha júliusban kijön az nagyon jó lenne!
Mostanából csupa izgalmas helyről kapok megosztható történeteket, ez a mostani sem különb. Olyan titkos helyről jött, hogy nem is fedhetem föl a forrást, de talán nem is érdekes. Mert a történet maga bárkivel megeshetett volna, aki kilátogat a könyvhétre. Ami sajnos,  –…..
  Egy szétlőtt tehergépkocsi érkezik a kiskunfélegyházi szanatórium elé. A kocsi körül összegyűlt emberek izgatottan találgatják, hogy vajon mi történhetett azon a reggel az országúton?  Különös géppisztolysorozat az országúton Izgalmas részletek a…..
Orantagantagenchua 2013.01.19 19:14:53
@eszengé: @Rontó Rostás Gyuszi, a pettyáni betyár: Azt hiszem ez az epizód van megörökítve Kondor VIlmos Budapest Romokban című regényében. Nagyon ott sincsenek kibontva az események, de úgy emlékszem ezzel kezdődik a könyv.