Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fatfuck

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..
Hétfő este tízkor ment le élőben a Swung című beszélgetős, kliplejátszós műsorban magyar Music Televisionön. Ákos beszélget a blogokról, az internetről és a bulvárosodó Indexről. Kommentár nélkül, teljes terjedelmében küldenénk minden bloggernek, Ákos-rajongónak, és…..
Szinkrontolmácsolni iszonyatosan kemény meló. A szakmában járatlanoknak javallok egy nagyon primitív kísérletet, próbálják meg a Shark című sorozat dialógusait magyarul visszaismételni adás közben, forgatókönyv nélkül. Megvan? Na, akkor tessék ezt kapásból németre…..
Rémálom blog Örökkévalóság 2007.11.26 21:00:00
Végignéztem a 2007-es OT csúcstalálkozóról kiadott videót. Címéhez hűen egy örökkévalóságig tart, 3 órás a felvétel, egészen pontosan 3 óra 5 perc. Körülbelül egy hónapja megkaptuk postán, jött kéretlenül, díszcsomagolásban, egyenesen Los Angelesből. Nagyon…..